lördag 18 september 2010

Sverigedemokrat skar sig själv i pannan

Jag är inte direkt förvånad över nyheten om att den med hakkors i pannan skurna Sverigedemokraten nu misstänks för att ha skurit sig själv.

Jag tyckte det var många märkligheter redan när han blev nedslagen efter att ha varit i en skola och propagerat för sitt partis räkning och valde att inte säga vissa saker till polisen efter den gången.

Min misstanke tycks ha varit rätt och det hela är en så pinsam historia för Sd att de mycket väl kan tappa sina riksdagsmandat på grund av det här.

Framförallt så visar det vilket extremt opålitligt extremistparti det handlar om, där medlemmarna inte ens drar sig för att skada sig själv för att vinna politiska poänger.

Det är inte utan att man undrar över de andra överfallen som påståtts ha hänt dem? Det känns säkert väldigt bra för de som faktiskt varit utsatta för våld de inte på något sätt skulle behöva ta att bli ifrågasatta de också på grund av deras självstympande partikamrat.

Det råder ingen som helst tvekan om att Sverigedemokraterna verkligen har använt sig av attacken och har haft nytta av den på ett mycket fult och obehagligt sätt.

Betydligt värre än den Sverigedemokrat som sålde sprit till unga, trots att partiet säger sig vara emot kriminalitet...

Om du tillhör de som redan har röstat på Sd så finns det möjlighet att ångra sig. Gå till din riktiga vallokal i morgon, ta med ett id-kort och gärna röstkortet även om det inte ska vara nödvändigt och rösta på vilket annat parti som helst. Läs mer hos Valmyndigheterna om ångerröstning.

Men med tanke på deras våldsamma önskningar för svenska kvinnor, om att de förtjänar att bli våldtagna, så är jag inte förvånad över att våld är det de tar till för att vinna.

Uppdaterat Det finns de som anser att de etablerade partierna bemötte sd fel.

Frågan är om det finns något för deras del som kan anses vara rätt sätt att bemöta på?

Det som är märkligast är, igen, medias bevakning som har gett ett litet parti utanför riksdagen mycket mer media än något annat parti fått sen Ny Demokratis dagar, och de innehöll åtminstone två kändisar till partiledare.


Mer media svd svd svd svd sds sds sds dag dag kb kb kb nsk nsk ab hd hd hd hd hd dn dn dn smp skd skd ab exp exp dag dag ab kb


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

6 kommentarer:

 1. Det är ett antal kommentarer här som varit hel anonyma, som inte släppts igenom av den anledningen.

  Alla har de haft det gemensamt att de frågat sig varför jag är så dum så jag tror att någon är så dum att de skär sig och för att bara tjäna några röster?

  Uppenbarligen så är det vad läkaren och polisen tror. Frågan är varför de skulle ljuga och istället riskera inte bara sitt rykte utan även sin läkarlegitimation och sina jobb?

  SvaraRadera
 2. I förra valet fick SD 7% av rösterna i Angered (invandrartät förort till Göteborg). Jag föreslår att du är lite mer ödmjuk för dessa personer som får ta konsekvenserna av den politik du försvarar.

  Det blir SD imorgon!

  //Fredrik

  SvaraRadera
 3. "helt anonyma kommentarer som inte slappts igenom..." fan vilken ynklig ursakt. sag som det ar istallet: du klarar inte av en saklig argumentation. grinolle.

  SvaraRadera
 4. Fredrik - Jag kan inte vara ödmjuk inför en politik som är så hatfylld.

  Grinolle - Konstigt nog så är det de som inte ens kan hitta på ett namn som har problem med den sakliga argumentationen. Men som du ser så till och med din släpper jag igenom när du hittat ett namn att använda...

  SvaraRadera
 5. Jag har länge känt att hur SD behandlas i media har total motsatt effekt men eftersom jag inte är så bra på att formulera mina tankar har jag inte riktigt kunna säga varför. Men nu har jag äntligen läst ett blogginlägg som nästan hundraprocentigt sätter ord på vad jag känner.

  http://www.slopedcurve.com/roller/makro/entry/om_human_asylpolitik_sverigedemokraterna_och

  Särskilt denna punkten: "Dessa väljare har väldigt svag tilltro till etablissemanget så när etablissemanget säger åt dem att de gör fel och är onda, så stärker det endast deras aversion mot systemet."

  Just nu har både Aftonbladet och Expressen stora texter längst upp på sina sidor där man uppmanar väljarna att inte rösta "för hat", dvs SD. Tyvärr är jag helt övertygad om att detta i princip säkrar plats i riksdagen för dem.

  SvaraRadera
 6. Jag vet inte om det du säger verkligen stämmer eller inte, men i princip kan det göra det, för hade man valt att tiga ihjäl dem, vilket få verkar tycka att man ska göra, så hade de fått mindre uppmärksamhet.

  SvaraRadera