lördag 30 januari 2010

Politik

Vad skönt att se att vänsterpartiet kan snappa upp ett känt namn som förhoppningsvis kan ge ett positivt ansikte till partiet.

Kanske kan det ge några ströröster till den annars påstådda stabilt instabila opinionen (vilket jag i sig tycker är lite missvisande eftersom det är få mätningar som gett högern så höga siffror).

Intressantare i stabilt instabila opinionen-artikeln är konstaterandet att Sd:s siffror sjunker när de får mindre media, som sig bör av ett så litet icke-riksdagsparti, och det visar igen på att Aftonbladets påstådda syfte med att lyfta fram Sd var kontraproduktivt, om man nu verkligen inte ville ge Sd gratisreklam.

I övrigt hoppas jag att partierna till vänster läser Missvisande mediebilder om den höga sjukfrånvaron, som visar hur det faktiskt inte varit överutnyttjande eller fusk som varit grunden, utan att problemet istället är, som jag också lyft fram tidigare, svårigheten att bli rehabiliterad.

Att få en snabb och fungerande sjukvård och försäkringskassa att samarbeta om att få folk friska vore bra mycket mer mänskligt och produktivt, istället för att jaga iväg dem inte bara från sjukskrivningar, utan även från de rehabiliteringar som finns.

Något för Overklighetens parti att driva, om man vill göra något bättre för de svaga grupper de säger sig värna om.

Mer media svd hd smp

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar