lördag 7 augusti 2010

Lite av en parodi...

Det är rätt många som insåg det öppna målet, bland annat jag själv i Verklighetens folk vill inte ha kristdemokraterna, i att Kd försökte muta in vilka som är verklighetens folk. Inte minst för att Verklighetens folk var mer mångfascetterat än vad kd kan förstå och inse.

Därför är det rätt märkligt att se hur en så rutinerad skribent som Gudmundson på SvD gör ett större självmål än de tyckarproffs som gör självmål.

Lustigt nog så är SvD-skribenten själv ett tyckarproffs och att jag som tycker att hans politiska åsikter långt ut på högra sidan är urusla är rätt självklart.

Men inser man inte själv att man inte kan göra sig till talesman för verklighetens folk som Hägglund gjort, så är självmålet man gör betydligt större än hos alla oss, tyckarproffs eller ej, som kritiserat Hägglund. Att han sen har kompetens folk runt omkring sig som kan fixa till en "Hägglund-app" är en helt annan sak.

Det gör inte kd:s politik det minsta modern.

Det vore bättre att kd höll sig med att bry sig om barnen mer i sin politikde fattigabidragstagarna eller rädda biståndspolitiken från moderaterna, istället för att påstå att vi har resurserna men inte lyckats fördela dem, utan ett erkänna sin egen skuld. Något jag varit inne på flera gånger.

Det klarar till och med Mona Sahlin bättre och det är skönt att se någon reagera på EU-länderna som inte sköter sin ekonomi och förväntar sig bättre av dem. Om det däremot drar några röster, det låter jag vara osagt...

Mer media sds sds dn ab ab svd dag


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. "Lite av en parodi". Du har helt rätt, för att om vänstersidan vill lyfta upp barnfattigdomen i dagsljuset är den en stor parodi. Mona skriver " mer än 200.000 barn lever i fattigdom i vårt land idag." Men när S, V och MP hade makten under högkonjuktur, skrev " Rädda Barnens årsrapport 2006 " att i vårt land levde 252.000 barn i fattigdom, och vänstersidan gjorde ingenting för fattigdomen.

    SvaraRadera
  2. Sant är att regeringen Persson inte var särskilt bra. Mp och V hade inte makten eftersom de inte var med i regeringen då.

    SvaraRadera