måndag 30 april 2012

Vad Vänsterpartiet Älmhult gjort sen senaste valet

Bilden är klickbara och innehåller vad Vänsterpartiet Älmhult försökt göra sen valet för 1 1/2 år sen, i form av motioner, för att påverka mer mot ett bättre, tryggare och mer demokratiskt samhälle.

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

1 kommentar:

  1. Jag hade jobbat till ett och satt där på demonstrationen på 1 maj och lyssnade på Ylva Johansson i min röda urtvättade skjorta, slitna jeans med ett hår jag inte haft råd att klippa på över året. Med ett plåster på fingret och nedklippta naglar för jag jobbar inom vården. Jag jobbar heltid men får det inte alltid att gå ihop för jag är ensamstående singelmamma. Ylva kliver upp i perfekta ögonbryn och sminkning. Vita pärlhalsband och proper klädsel samt en dyr parfym som doftar ända ner där jag satt. Jag reflekterar över detta en stund medan hon pratar. Hon represesenterar vad hon kallar det enda arbetarpartiet, håller visst ett bra tal. Men den orättvisa som finns visar hon själv upp i skillnaden i ekonomisk orättvisa. Och orättvisa tror jag inte hon pratade om. Det är så tydligt att hon har det bra. Och hon är gynnad av den politik som Reinfeldt bedriver nu. Var ligger trovärdigheten?

    Tex i min stad har samarbetet med vänstern gått i stöpet och centern samarbetar nu med sossarna. Stefan Konradsson (V) född 68, går i pension på ca 60 000 kr i månaden för att han suttit som kommunalråd. Politikerna ser om sitt eget. Reinfelt kan tycka vi ska gå i pension när vi är 75, själv som politiker kan han gå vid 5o. Göran Persson har 100 000 kr i pension varje månad. Vad än för orättvisa man säger sig vilja bekämpa så inte är det min! M

    SvaraRadera