onsdag 22 februari 2012

Jag är med på radio idag 22 februari

Idag är jag med i Radio Kronobergs program Radar, som ska sändas från Ikea i Älmhult. Jag kommer att vara med mellan ca 15.30 och 16.00. Det går att lyssna på det från hemsidan, annars har jag för mig att de sänder på 101 mhz över Kronoberg och en bit in i grannlänen.


Exakt vad det kommer att handla om vet jag knappt själv, mer än att de har valt att sätta, om jag inte fattade fel på en brusig mobiltelefon, Älmhult och Ikea i fokus och att även jag, som figurerat en del i media senaste året, i fokus. Inte minst sen jag blev vald till ordförande i Vänsterpartiet Älmhult.


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

4 kommentarer:

 1. Blir så trött. Bara namnet på din blogg gör att hela din blogg känns så jävla ointressant. Istället för att kännas som en spännande blogg som skriver om Sveriges bästa så kan jag bara av rubriken förstå att du kommer jubla åt allt Sjöstedt säger och pissa på allt alliansen säger.

  Börja bry dig om vad som är bäst för Sverige.

  Och ja, detta listade jag ut bara av att läsa namnet på din blogg.

  SvaraRadera
 2. Lycka till då! Måste vara nervöst att vara med i radio utan att veta riktigt vad det ska handla om.

  SvaraRadera
 3. Hade du läst den här bloggen mer ordentligt så hade du sett att jag är kritisk mot de rödgröna partierna, även Vänsterpartiet, också när det är befogat, precis som jag ger de borgerliga partierna cred de gånger de kommer något bra därifrån.

  Jag är pragmatiker.

  SvaraRadera
 4. Tack Dvärghundspossen :) Jo lite vet jag att det blir lite om vem jag är och om vänsterpartiet och dess politik, vilket jag tror är främst om den lokala politiken.

  SvaraRadera