lördag 2 juli 2011

Rikets säkerhet utsätts för risker igen

Jag har skrivit flera gånger om hur kungens agerande i samband med hans umgänge med kriminella väljer att utsätta sig själv och landet för en stor risk, om någon försöker pressa honom på pengar för att inte den vetskapen ska komma ut till allmänhetens kännedom.

Det börjar igen komma fram fler saker om vad som egentligen hände med den skandal som rullades upp, men inte påverkade i så hög grad, om vad som hände när Littorin försökte få hänsynen till sina barn att framstå som den enda anledningen till att han avgick.

Erbjuder man någon under 18 år sommarjobb som man raggar på hos en sajt med namnet knullsajten så börjar man ju onekligen undra exakt vad det sommarjobbet ska bestå av...

Men va fan, man verkar ju vara rätt sexfixerade hos allianspartierna, med ett KD som är är kvar i underlivet och allt mer känns mer och mer sexfixerade, jämfört med de andra partierna, som i hög grad insett att så länge det rör sig om vuxna myndiga människor, så är det deras privatsak.

Det träder allt mer fram en regering som inte alls går att lita på. En regering som inte bara försöker mörka vad deras minister sysslar med, varifrån deras partibidrag kommer och att de lägger förslag som uppenbart slår mot många sjuka och att de är medvetna om det. Regeringens förslag till förändring kristiseras dessutom hårt av många remissinstanser inklusive Försäkringskassan, som får hantera deras dåliga förslag i praktiken.

De försöker också förhala demokratin, när de blir nedröstade i riksdagen, genom att inte lyda det utslag som Sveriges befolkning indirekt har sagt sitt Ja till, att minskar hårdheten i lagarna kring sjukförsäkringen, för ett mänskligare samhälle, istället för det samhälle de under en dryg mandatperiod lyckats förstöra allt för mycket.

Frågan är när befolkningen i Sverige ska inse åt vilket håll landet driver under den här regeringen? Kanske behövs det en blick i den nya boken om Reinfeldt, som verkar visa en bättre syn på honom än någon annan gjort på länge.

Precis som i Grekland, som några vänsterpartister skriver om på hd.se idag, så är det vi vanliga människor med vanliga problem som får betala skattesänkningarna och de problem som skapas när vi inte får vara sjukskrivna trots sjukdom och skattesänkningar för de som är rikast.

media ab ab ab ab ab ab ab ab ab ab ab ab svd svd svd svd svd svd svd svd svd dn dn dn dn dn dn dag dag dag dag smp smp smp smp gp gp gp skd nsk hd hd hd hd hd


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. vilket skitsnack. Antar du anser att bögar är farliga med.
    Men du är ju oseriös och läser skvallertidningar. Säger ju allt om "dig"

    SvaraRadera