torsdag 19 maj 2011

Självfallet hänger det ihop...

Som jag skrev i morse så hänger synen på kvinnor ihop med attityden om vad som är manligt och kvinnligt och jag är inte förvånad att den direkt föråldrade synen på det här passar vår kung som handen i handsken.

Det anades redan när han inte tyckte vi skulle ha kvinnlig tronföljd, utan manlig, tvärtemot den synen som fanns redan då när Carl-Philip föddes.

Det är möjligt att det inte är kungens fel att hans forna vänner är så dumma att de blir inspelade när de försöker få en känd kriminell att ta tillbaka vad som sagts i en bok om kungen, där även hans vänner råka illa ut.

Nu ser de bara ännu mer skyldiga och korkade ut, som sviker kungen för att rädda sina egna skinn från uthängning.

Och allt slutar med ytterligare en spark mot kungahuset, ner för den backe den börjat rulla nedför med vår nuvarande kung, som själv inte alls är För Sverige i tiden...

Bortsett från att det var korkat på alla sätt och vis av vår kung att agera som  han gjorde, så var det ännu mer korkat av hans vänner att agera som de gör med att ta kontakt med en gangsterboss för att köpa hans tystnad. Med såna vänner behöver kungen inga ovänner...

Men visst, med en sån person som han själv är så sätter han sig onekligen i klistret av egen kraft också.

Vänstpartiet vill ha en sanningskommission kring kungens agerande och jag instämmer eftersom karln är med i utrikesnämnden och en potentiell säkerhetsrisk vid en möjlig utpressning.

media exp exp exp exp exp exp exp exp exp exp exp ab ab ab ab ab ab ab ab ab ab ab svtd hd svd dn dn dag dag dag hd gp


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar