fredag 2 mars 2012

Vänsterpartiet är mot diktaturerna - när blir högern det?

Det låter exakt lika illa som vilken diktatur som helst, när man läser om hur Att till och med gosedjuren tystas i Vitryssland. Det kan vara värt att notera att det här är ytterligare en diktatur som den alliansregering stöder, som i sin tur SvD stödjer och står nära, via en ökad export och import: http://www.swedenabroad.com/News____66454.aspx?slaveid=131418

Jag tycker man ska driva på mer, även från ledarsidornas pennor, att man ska minska kontakten så mycket som möjligt med diktaturerna, om man menar allvar med det man påstår.

Vänsterpartiet är för det. När ska alliansen och deras anhängare bli för det? Omvärlden har alltid ett stort ansvar för när diktaturer ska falla!Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

3 kommentarer:

 1. När ska Vänsterpartiet ta avstånd från kommunismen? Överför man ideologi till praktik så är kommunismen en enda stor diktatur av värsta sort.
  Vänsterpartiet tar fortfarande inte avstånd från kommunistiska diktaturer som t ex Nordkorea, Kina och Kuba.
  Men det klart, Vänsterpartiet har ju aldrig tagit avstånd ifrån de folkmord som begicks under Stalins och Lenins tider vid makten i Ryssland.
  Och Vänsterpartiet har aldrig tagit avstånd från de folkmord som Röda kmhererna och Mao Zedong bedrev i Kambodja och Kina.
  Din rubrik är alltså minst sagt osaklig.

  SvaraRadera
 2. Det tycker jag har gjorts ofta senaste åren.

  Vänsterpartiet tar betydligt mer avstånd mot t ex Kina än vad alliansen gör och mkt mer än vad sd någonsin tagit mot nazismen.

  Det enda osakliga här är din kommentar.

  SvaraRadera
 3. Sverigedemokraterna ser jag som samma skit som nazismen, om än nazismen är i det extremaste laget.


  Förintelsen, vad är värre än det? Hur kan man ens vara i närheten av nazismen som parti?.det är fullständigt obegripligt. Däremot att vara vänsterpartist i närheten av nazismens fiender har föe mig alltid varit mer begripligt.

  SvaraRadera