onsdag 16 november 2011

Bröllop på Wapnö Slott, Halmstad - Bröllopsbilder från våra kameror

Vi gifte oss den 6 november 2011 på Wapnö slott, strax utanför Halmstad, efter att ha varit sambos sen våren 2009. Vigselförrättare till den borgerliga vigseln var Gunnel Karlsson-Nilsson, som var ett lämpligt val eftersom hon var gammal vänsterpartist precis som vi.


Vi hade en fantastisk dag med nära och kära och det här är några av bilderna från våra egna kameror som vi själva tagit, vilket gör att det kommer att komma fler bilder när vi får fler från anhöriga och framförallt den officiella fotografen Elin Olsson om några veckor.


Det kommer inom kort finnas fler bilder på min facebooksida, så om någon vill se fler är det bara att klicka på facebookikonen i kolumnen till vänster om den här texten och bli vän med mig för att få tillgång till dem också.


Första bilden är för The Hello Tony Project och sista bilden är på vår kraschade kinesiska lanterna... Tur att vi inte gifte oss när det var torrt och sommar :)

Tårtan var en Saschertårta, som var bland det godaste jag ätit i tårtväg någonsin. Förrätten var Polenta- och Räktrekant, som även den var extremt god. Huvudrätten, som vi missade att ha med på bild, var Slottsstek med blåbärsgelé, potatiskaka, svampsås och grönsaker. Efterrätten var, som däremot finns på bild, Hallonpanacotta med passionsfruktssås och mörk choklad.


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

9 kommentarer:

 1. All lycka till er ! På nåt sätt ser du mer avslappnad ut i Motörheadtröja än kostym.

  SvaraRadera
 2. Tack Ylva! Det tror jag nästan stämmer att jag är mer avslappnad i den också. I vart fall i den här kostymen som var helt ny för mig.

  SvaraRadera
 3. När jag tänker efter är jag mest avslappnad när jag får tramsa och inte vara allvarlig :D

  SvaraRadera
 4. Fina bilder! Jag har grattat dej på Fejan, men grattar igen här!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Så roligt att din sambo har gjort en hederlig karl av dig :)
  /Karin

  SvaraRadera
 6. Ett jättegrattis till er båda och tack för att du nämner Hello Tony!

  SvaraRadera