fredag 22 juli 2011

Härlig åska i natt, men inte blev det bättre...

Till skillnad från många andra så tycker jag om åskan och när det blixtrar mycket, och jag tycker om naturkrafter överhuvudtaget, som någonstans visar oss människor att vi inte har mycket att säga till om.

Åtminstone på det teoretiska planet, för mig i Sverige, som relativt sällan löper någon risk att få några riktigt stora naturkatastrofer riktade mot oss.

Jag vaknade i natt efter en dryg timmes sömn och konstaterade att det var dags att gå och dra ur alla sladdar ur eluttagen och antennsladden till tv:n för att slippa köpa nya datorer, dvd-spelare och datorer. Men värre än så blir det sällan, även om både jag och sambon varit rädda vid några tillfällen när åskan bokstavligt talat befunnits sig rakt över våra huvuden.

Trots att det inte är helsäkert så känner man sig trygg i sitt hus, även när det slår ner ett par hundra meter bort.

Det som förvånar mig mest efter nattens åskväder är att det inte alls rensade upp det som kändes kvavt igår. Idag är det ännu värre och strax över 20°c, trots att det inte är någon sol, utan mulet. Det känns med andra ord som om även de mellersta och södra delarna av Götaland kan få ännu mer åska under dagen, till allt regn som kommit ner de senaste dygnen.

media svd svd svd svd svd dn dn dn dn dn exp exp exp exp exp gp gp hd hd hd hd hd ab ab dag dag dag dag kvp


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. Älskar oxå när det blixtrar och åskar tyvärr sov jag som en stock igenom naturens krafter inatt =)

    SvaraRadera
  2. Jag hörde det via Hannah, men jag blev ändå glad för att du kunde sova ordentligt :)

    SvaraRadera