fredag 15 oktober 2010

Bodströmaffären

Jag är en av få som har svårt att bli riktigt upprörd över Bodströms resa till USA, om det stämmer att han gör det för barnens skull  och inte för att skriva böcker...

Självfallet måste även en riksdagsman kunna vara föräldraledig från sitt jobb, eftersom föräldrarledigheten är för viktig att kompromissa bort.

Att det sen är tunt kring Sahlin är snarare ett strukturproblem hos Socialdemokraterna som man borde hanterat långt innan Bodströms eventuella resa blev aktuell.

Sen ska jag inte göra något annat än att konstatera att jag personligen inte är så jätteförtjust i Bodström, hur trevlig han än verkar vara ibland.

Han var alldeles för positivt inställd till Ipred- och FRA-lagarna för att jag ska känna mig det minsta glad för att ha honom som justitieminister.

Visserligen blev det inte bättre med dagens Bea Ask, men jag hade mycket hellre sett någon annan på den posten än Bodström under en RödGrön-regering.

Själv tror jag inte att Bodströms karriär som politiker är över. Någonstans så tycks många, främst inom S, alltid komma tillbaka när man minst anar det och de som mest behöver en fixstjärna. Det kanske kanske Bodström hade kunnat fungera som, även om jag konstant hoppas på att Margot Wallström ska komma tillbaka tillsammans med alla gamla socialdemokratiska väljare och gamla politiker med konstiga idéer.

Det behövs definitivt en motvikt mot all den nya propagandan som moderaterna kör över oss med!

I övrigt så skriver Expressen rätt bra om politiker som behöver Skärpa sig, för det finns fler än Bodström som är mångsysslare av rang.

Läs även Peter Högbergs tankar om Bodström.

Mer media svd svd svd svd dn dn dn dn dag exp exp exp exp exp exp ab ab ab ab ab ab ab ab hd gp gp kb sds sds kvp hd kb


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

3 kommentarer:

  1. Eller som vi brukar säga: http://vemsfel.wordpress.com/2010/10/16/140/

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att man vill ta time-out och vara med familjen, men jag tycker det är lite oansvarigt när man fått folkets förtroende och blivit invald i riksdagen att hoppa av, då kanske man inte borde ställt upp från början?

    SvaraRadera
  3. Lite kan jag faktiskt hålla med om det.

    SvaraRadera