måndag 30 maj 2011

Som sagt tidigare...

Som sagt tidigare, så har allt konsekvenser, och det är nu den konsekvensen av sitt och andras agerande som får kungen att agera och Tala ut inför en TT-reporter.

Jag hoppas verkligen att det blir en riktig intervju och inte en mesig tillrättalagd snäll intervju, som det brukar bli när det gäller kungahuset.

Lite kritiskt granskande är på sin plats eftersom det ändå gäller skattepengar och en bidragstagare av stora mått...

Uppdaterat Kungen nekar all kännedom om det som läggs honom till last, vilket inte alla tror på... Det bästa som kan hända nu är om bilderna kommer fram och publiceras.

Det näst bästa verkar redan ha hänt, att man öppnat för diskussionen kring monarkins framtid. Det vore mycket märkligt men intressant om den här affären slutade med att monarkin störtas.

Fast märkligast av allt är kanske ändå att jag som är emot monarkin tycker synd om kungen. Han verkar ha väldigt lite att säga till om själv och jag vet inte om det är han själv eller att han har dåliga rådgivare som säger åt honom att först inte kommentera de här påståendena och sen säger, vilket är försent, att han ändå ska göra det...

media ab ab ab ab ab ab ab hd hd hd hd hd hd hd hd hd gp gp gp gp gp gp gp gp gp gp gp gp gp gp gp dag svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dag dag dag dag dag dag dag dag skd skd skd nsk nsk nsk exp


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

1 kommentar:

  1. Jag är arbetare, inte sällan hatar jag överheten. Jag hatar akademikerna som med påklistrad "medvetenhet" klär sig i låtsade insikter. Bakom alla vackra ord finns nästan alltid en strukturförtryckare på lur. Men jag kan inte hata en människa som kungen, som så uppenbart är så mycket människa. Kungen är en snäll människa. Hade Kungen varit en annan person, om kungafamiljen hade varit en annan familj så är det mycket möjligt att jag hatat dem. Men jag förstår inte hur man kan avsky dem. För vad republikanerna än säger till försvar om barnens bästa... detta är inte personligt... så klingar det falskt. Det finns en uppenbar ondska där. Det är skillnad på ett rättfärdigt hat och ren ondska. Men ondskan lånar gärna det rättfärdiga hatets fjädrar. Klär ut sig och gör sig till. Och människan älskar som bekant att bli bedragen.

    SvaraRadera