fredag 9 mars 2012

Dags för regeringen att avgå!

Skrev tidigare i morse om De moderata skandalerna fortsätter inom bananrepubliken alliansen, angående vapenfabriksbygget i diktaturen Saudiarabien...

Vänsterpartiet och Miljöpartiet kräver Tolgfors avgång, men som jag var inne på tidigare så är det rimligar att kräva hela regeringens avgång, eftersom det knappast är Tolgfors själv som ligger bakom det här. En så stor och extremt kontroversiell affär måste alla regeringspartier och sannolikt alla ministrar vetat om.

Naturligtvis har Reinfeldt gett sitt godkännande. Allt är är orimligt. En så här stor affär av den här digniteten måste även utrikesministern varit involverad i. Allt är är orimligt.

Därför måste de avgå, för Sveriges bästa och för landets trovärdighet och ett minimikrav är att de tre huvudansvariga minstrarna avgår.
media ab ab ab ab ab ab ab ab ab svd svd svd svd svd svd svd dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn dn hd hd hd hd hd hd exp exp exp exp exp gp gp gp gp gp gp gp gp nsk skd svt svt svt svt svt svt svt svt sr sr sr sr sr sr sr sr sr sr sr sr sr  srdag dag


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar