tisdag 1 mars 2011

Dagens skratt

Dagens skratt får jag när jag läser artikeln Falsk tysk sida vann över sd:s.

Det handlar inte så mycket om att sverigedemokraterna.de  hamnade över sd:s hemsida ett antal månader, vilket i sig var roligt, inte minst för att sd, klantade sig själva.

Nä det roligaste är citatet från partiets pressekreterare:

– Men det är tråkigt att personer som sökte vår officiella hemsida under valrörelsen inte hittade dit. Vi vet att många hamnade på .de och trodde att det var vår riktiga sida.
Vet verkligen inte deras potentiella väljare mer om partiet än att de tror att de hamnat på den officiella sidan när de är på sverigedemokraterna.de så är det ett rätt dåligt betyg för deras väljare...


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

6 kommentarer:

 1. Typiskt att V inte ser något fel i att ljuga för folk attackera motståndares hemsida och sedan skylla på att det är deras egna fel.

  Men det är ju därför V sjunker medans SD växer.
  V är ju faktiskt mindre än SD.
  Måste kännas jobbigt.

  /Danne

  SvaraRadera
 2. Du läser det du själv vill se. Jag har inte sagt någonstans att jag stödjer attacken. Däremot vad sverigedemokraterna.de gjorde som puttade ner med fullt lagligt medel från googles träffar.

  Självfallet är det fel att hacka hemsidor, även de för sd.

  SvaraRadera
 3. Vi vet alla vad det var som hackade Sverigedemokraternas hemsida och därmed hotade hela vår demokrati, det var ISLAMIFIERINGEN!

  Man kan se det som att en hidjab drogs nerför ögonen på deras sida.

  De vann valet och därför så måste alla respektera dem och gör man inte det så är man en terrorist och helt islamifierad. Islam måste terrorstämplas tillsammans med alla som är mot SD och därmed demokratin!

  SvaraRadera
 4. Det är ingen som hackat en hemsida på något sätt. sverigedemokraterna.de är och var helt laglig på alla sätt.

  Det man visade med detta var att partier, alla partier måste verkligen kunna det de pysslar med.

  SvaraRadera
 5. DNME - Ja onekligen, är man mot sd så känner man sig terrostämplad...

  iMike - Tack för klargörandet!

  SvaraRadera
 6. Och sverigedemokraterna.de är det givetvis möjligt att kommentera inlägg på...eller inte. Dom, Expo, kan bara driva sin propaganda om dom får stå oemotsagda och det vet dom om. Desiformationsajt i syfte att upprätthålla illusionen om det mångkulturella samhällhällets förträfflighet.

  SvaraRadera