tisdag 1 mars 2011

Sverigedemokratisk politik i verkligheten?

Jag har varnat för det förut, att mycket av det som fanns under Ny Demokrati-tiden, som hittade näring i de hatiska stämningarna som de spred kring sig det partier, form av bränder mot flyktingförläggningar och lasermannen, ska  komma igen med sd:s intåg i riksdagen.

Det började med skytten i Malmö förra året och nu verkar risken stor för att det kommer mer i form av att Islamska förskolan i Växjö brann ner under natten.

Det Obehagliga scenario jag skrev om innan verkar med andra ord fortsätta. Även om jag hoppas att jag har fel.

Notabelt är varifrån många sd:are hämtar sin inspiration. Nynazismen är knappast borta från sd-politikernas tänk...

Uppdaterat En annan sak som deras politik påverkar är Varför vi är världens oroligaste folk, vilket en oseriös och skrämselpropagandsbaserad politik som sd:s skapar, som talar i termer om inbördeskrig och med retorik som får det att låta som att alla invandrare är kriminella våldsbrottslingar...


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

9 kommentarer:

 1. Det är väl ändå att ta i lite väl hårt det här. Troligare scenario är försäkringsbedrägeri eller någon islamsk gren som inte samtyckte med hur skolan drevs. I vart fall har det inte ett dugg med SD att göra, möjligen NSF eller något liknande men inte heller det är så troligt med tanke på den gemensamna nämnare muslimer har med nazister när det kommer till judehat.

  SvaraRadera
 2. Att olika islamska grenar bråkar och ställer till det för varandra är inget ovanligt. Inte ens Du kan förneka det. Inte kan du heller förneka det judehat både nazister och muslimer har gemensamt, det kommer inte heller från något du kan skylla på Israel eftersom koranen där judar beskrivs som grisar och hundar som ska dödas på plats är en stund äldre än Israel.
  Så vad syftar du på när du undrar om jag "tror på det där själv"?

  SvaraRadera
 3. Nä fast att det händer här är ovanligare. Självfallet så hade det hatet varit mindre med en vänligare israelisk stat.

  Du svarade själv på att du tror att det är ngn islamisk annan gren, det tror jag knappt du tror på.

  SvaraRadera
 4. Men det är just det som är problemet, våld mellan islamska grenar växer allt eftersom den muslimska befolkningen växer. Shia och sunni till exempel, kan helt enkelt inte komma överens. Kurder likaså, dom är alltid utsatta av sunni. Att du försöker marginalisera det här probnlemet visar bara på vilken grumlig agenda du egentligen har. Du bryr dej inte helt enkelöt, priset är värt att betala för dej då du ser en säker valboskap i dessa människor. Du tar upp olika oroligheter som skulle kunna förknippas med högerextremister, ett fenomen osm inte har ökat nämnvärt senaste åren utan snarare har minskat iochmed att de traditionella skinnskallarna egentligen inte finns längre. Däremot har vänsterorienterat våld samt invandrarrelaterat våld ökat explosionsartat. Varför ser du inte med samma oro på de här formerna av våld?
  Du skriver om hatet mot Israel och att hatet mod judar vore mindre med en vänligare Israelstat. Med andra ord, med dina uppsättning regler är samtilga muslimer som har minsta agg mot judar rassiter eftersom dom dömer en hel grupp utifrån en liten grupp människor. Sen att du har fel från början, Israel eller inte, muslimer hade hatat judar ändå och där har dom en gemensam nämnare med både nazister och vänstern. Varför skulle det inte kunna vara en annan islamsk gren? Eller rättare sagt, varför skulle den sannolikheten vara så låg? Se dej om Jerker, dagligen utsätter olika muslimska grenar varandra för våld.

  SvaraRadera
 5. Men du har så fel, det är dina fördomar som säger att SD anser alla invandrare som kriminella. Du är så full av fördomar och förutfattade meningar så det saknar motstycke, detta gör dej till en hycklare eftersom du förbannar alla Du anser har fördomar osv. Men jag vet inte varför jag fortsätter att skriva här,m du avstår ju från att publicera inlägg som du tycker är jobbiga att argumentera emot.

  SvaraRadera
 6. Det återstår att se vad som är orsaken. Det lär inte vara försäkringsbedrägeri i alla fall eftersom lokalen, om jag fattade lokalradion rätt, var oförsäkrad. Vilket jag definitivt tycker är korkat att låta bli...

  Du borde dessutom hålla dig för god att påstå att jag inte publicerar inlägg, trots att nästan all skit du postar slipper igenom.

  SvaraRadera
 7. Vilken lögnare du är, du har inte hört något sånt på radio. Det är en skola och där krävs försäkringar för att få behålla tillståndet. Nu vet jag vilken nivå du bedriver din extremt grumliga politiska agenda. Du kommer inte att publicera denna kommentar men det skiter jag i, jag tar och lägger in adressen till den här skitbloggen i min hosts-fil och kopplar den till en bild på goatse, den bilden är mindre äcklig än den här bloggen. Då slipper jag dessutom sitta och uppröras över din dynga och dina lögner du försöker få folk att tro på. Opinionen talar sitt tydliga språk, V på nergång, ute ur riksdagen 2014. Det är bara en liten grupp indoktrinerade kärnväljare kvar, snart inte större än Nationaldemokraterna, som ni förövrigt har en del gemensamt med. V och ND kanske skulle ta och slå sej ihop, ni kan driva er islamvurm kombinerat med ert judehat. Tillochmed Hitler tyckte om muslimer för deras judehat, det var innan staten Israel bildades. Intressant va?

  SvaraRadera
 8. Jag tycker uppriktigt sagt själv att det lät konstigt och jag kan ha missuppfattat det men det var verkligen så jag tyckte han sa.

  I övrigt så gick V upp i sista mätningen :)

  SvaraRadera