fredag 25 juni 2010

Det är inte lätt att få folk att jobba politiskt...

Det är inte lätt att få människor att intressera sig för politik, och ännu svårare att få dem att jobba politiskt, brukar det påstås.


Undrar hur mycket lättare det blir om man väljer att göra som Sd, som lägger förslag som stoppar sina egna kandidater, som inte kan vara med på några listor inför valen överhuvudtaget, då det visar sig att många av deras kandidater inte är svenska medborgare.


Det är inte utan att man undrar över hur man har tänkt här, eller om man har tänkt alls? Kanske vill man ha mer pengar att resa upp för partitopparnas släkt, istället för att behöva dela dem med icke-svenskar, även om de så är sd:are? :)

Mer media svd dn hd sds


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. Härligt att du kan erkänna att många i SD:s partitopp inte är svenska medborgare. Då kan dom väl ändå inte vara så värst rasistiska, eller? Sen vad det gäller sakfrågan, ska inte ett parti kunna komma med förslag som kanske inte gynnar samtliga i partiet? Det tyder ju enbart på att man inte favoriserar sina egna. Att sen icke svenska medborgare inte ska få rösta i kommun och landsting tycker jag iocheförsej är lite löjligt, däremot bör man inte få rösta i riksdagsvalet om man inte är svensk medborgare.

    SvaraRadera
  2. Jag vet att jag sagt förut till dig att jag inte tror att man varken är bättre eller sämre som människa beroende på ursprung och att man kan vara rasist även som invandrare.

    SvaraRadera