tisdag 14 september 2010

De rödgröna i Växjö 13 september 2010

Jag och sambon var och tittade och lyssnade på de Rödgröna partiledarna när de var i Växjö igår.

Det var fantastiskt mycket folk och stämningen var verkligen på topp.

Alla fyra partiledarna hade oerhört vettiga saker att säga och det gäller att hålla i och orka de sista dagarna av kampanjande också.

Inte för att jag på något sätt ska jämföra mig varken med dem som personer, ledarfigurer eller antalet jobbade timmar inför valet, men om jag känner mig sliten av det hela, så är jag ändå inte i närheten av vad de är.


Hur bra det än nu var så var det naturligtvis inte så bra som när Lars Ohly var själv i Växjö förra veckan :)

Efteråt så var jag och mina partikamrater i Missionskyrkan i Älmhult, för att delta i Drogkampen, som var en tävling mot de andra partierna för att se vem som hade mest kunskaper om droger.

Naturligtvis så vann Vänsterpartiet på 21 poäng :)
Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

4 kommentarer:

 1. S MP VP dvs sörjan är helt oseriösa och har en samhällsekonomisk vansinnespolitik. Deras förslag / politik är pinsamma att läsa.

  Vad sägs om: bröstpumpar, clowner på äldreboenden, butler i tunnelbanan, könsneutrala toaletter, statliga luftballonger, ett räntefritt samhälle, låta staten bestämma över dig och din familj, förstatliga bolag, banker, skolor, sjukhus, dagis, friår, lägga ner vårt försvar, vår vapenexport, halvera straffen för förstagångsförbrytare dvs att mördare får sitta ca fem år, avskaffa livstidsstraffet.

  Medborgarlön, höja alla skatter som finns, fri invandring, amnesti åt alla illegala invandrare, enbart USA ska lämna sina militärbaser, 200 000 tusen nya jobb inom den offentliga sektorn ( heja Grekland), sänkt arbetstid osv osv.

  Nej, det är inget skämt! detta är sörjans förslag / politik.....Det är dags att vakna innan det är försent....

  SvaraRadera
 2. Det enda skämtet här är du som väljer att ta upp saker som antingen inte stämmer alls eller som enskilda S-föreningar, som den i Stockholm tagit upp, som S nationellt är emot och saker som partierna vill långt fram i framtiden, men inte nu och på flera mandatperioder. Det gäller clowner, butlern, luftballonger, medborgarlönen, höja alla skatter som finns osv

  SvaraRadera
 3. "Det enda skämtet här är du som väljer att ta upp saker som antingen inte stämmer alls"vad är det för saker?jonas(arbetare)

  SvaraRadera
 4. Clowner och butlers var förslag lagda av enskilda politiker inom S-Stockholm, som några exempel. Bröstpumpen var Ohlys eget förslag, Medborgarlön är några få miljöpartister som driver, lägga ner försvaret gör alliansen i högre grad än något annat parti osv

  SvaraRadera