lördag 18 september 2010

Dagens Nyheter skojar till det...

DN skojar allt till det lite när de skriver att det är en valrörelse fri från skandaler den här gången.

Men allvarligt talat, vi har Sverigedemokrater som skär sig i pannan, moderater som fuskar i provvalen, en finansminister vid namn Calle Bildt som misstänks för att vara delaktig i folkrättsbrott och cynismen mot alla de sjuka.

Och då har de ändå själva publicerat om den orimligt negativa rapporteringen om Mona Sahlin, som visar på hur tredje statsmakten genomför ytterligare en skandal.

Det är nämligen en skandal att inte låtsas om de moderata skandalerna överhuvudtaget längre, men slå Sahlin i skallen med vad hon gjorde för många år sen...


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. Glöm inte socialdemokraterna som bågar valfusk genom att starta valskola och stoppar in sin egen valsedel i kuvertet innan dom skickar in de stackars invandrarna i valbåsen.

    Vänsterpartister som skyddar demokratin genom att störa valkampanjer av åsikter som dom inte tycker om, och med rätta tas i örat av Lars Ohly.

    Det har ju inte varit fritt från skandaler. Men dom har ju definitivt inte fått det genomslag det förtjänar.

    SvaraRadera
  2. Konstigt nog så tycker jag att de sakerna du nämner som drabbat rödgröna sidan fått betydligt mer genomslag än de sakerna allianspartierna sysslat med.

    SvaraRadera