måndag 13 september 2010

Rättvisa för de som behöver hjälp bäst

I gårdagens sista inlägg, Sahlin har rätt, så beskrev jag hur orättvist den förda allianspolitiken slagit mot de som bäst behövt hjälp.


Det är en så viktig rättvisefråga att jag verkligen hoppas att de rödgröna gör en bra spurt. Inte bara för deras skull, utan även för ett mindre hårt övervakningssamhälle och för en bättre ekonomi för pensionärerna och boende på äldreboenden. Sverige är idag ett delat land och det gäller att få med alla människor som behöver samhällets stöd.


Annars blir det som i Vellinge, specialregler som ger mer pengar åt de som redan har det bra...

Mer media ab ab ab exp exp exp exp exp svd svd svd sds hd hd hd dn gp skd skd


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

 1. Sverige är världens mest jämställda land, den debatten kommer förhoppningsvis dö ut när vi yngre tar över samhället eftersom vi är uppväxta med män och kvinnor sida vid sida på lika villkor. Det finns knappas några fattiga eller rika i Sverige, den debatten hör hemma i u-länder.

  Åk istället till tex Kina, ett land sönderstyrt av kommunism - ideologin som är lika otäck och människoföraktande som nazism - och kämpa för jämställdheten där det verkligen behövs.

  Hoppas inte SD kommer in i riksdagen, det vore lika illa som att det redan finns kommunister där.

  SvaraRadera
 2. Att det är världens mest jämställda land är inte det samma som att det inte fortfarande finns ojämlikheter. Det är fel att kvinnor tjänar drygt 80% av vad männen tjänar enligt mig, som ett enkelt exempel.

  Jag tycker inte om Kina, till skillnad från Maud Olofsson och de andra alliansledarna. Läs här: http://alltidrottalltidratt.blogspot.com/2010/03/mangder-av-ar-sen-jag-skrev-en.html

  SvaraRadera