torsdag 3 juni 2010

Vad vilja centerpartiet?

Jag noterar att Peter Andersson ställt sig frågan Hvad vilja centerpartiet för några månader sen, syftandes på partiet på riksnivå.

Men det går definitivt att ställa samma fråga när det gäller centerpartiet i Älmhult, dels efter inlägget jag skrev för någon dag sen, Skolan riskerar att utarmas, som en konsekvens av alliansens politik.

Men det blir ännu mer en fråga att undra över när man läser om hur man medvetet, utan att riktigt kunna förklara varför, väljer att vårda dementa och icke dementa äldre ihop, tvärtemot hur man bör göra, vilket gör att de dementa inte får den vård de borde få.

Ordföranden i socialnämnden lyckas inte förklara varför man har det så och det beror inte på ekonomin, påstår han... och han vill inte praktisera där heller för att lära sig något nytt heller.

Fler vänder sig till kyrkan för hjälp skrev jag om för ett tag sen. Någonstans tycks centern i Älmhult tycka att det är bra eftersom även diakonerna här behöver hjälpa till där allianspolitikerna inte vill ge den hjälp som behövs.

Vad centern vill? Just nu känns det som att de vill försämra för allt och alla. Är det priset för att behålla alla små skolor på landsbygden?
Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar