lördag 3 juli 2010

Det är klart...

Jag läser Göran Skyttes krönika Ett finger som tack för livet och förvånas stort av att jag i princip håller med honom. Har det någonsin hänt att jag håller med en högerkonservativ person om något överhuvudtaget?

Men ja, jag instämmer, på många sätt så har det här landet i högre grad blivit ett land där man gärna gnäller men sällan gör något åt orsaken till gnället. Tänk så ofta det egentligen räcker med att säga ifrån att man tycker att något är fel, istället för att vänta så länge som möjligt, så allt istället blir mycket större och svårare...

Fast å andra sidan, kan man inte se just någon som ger fingret åt någon annan som någon som faktiskt säger ifrån?


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

4 kommentarer:

 1. Du blandar ihop äpplen med päron, Malmö och delar av dess befolkning har alltid räckt ut fingret. Jag är så glad över att slippa bo där något mer, inte ens på semestern vill jag dit.Det räcker med att stanna i Lund där folk är förnuftigare!Dit har inte Reepalus finger nått än!

  SvaraRadera
 2. Hogrelius - Du har verkligen fel. Jag har bott i Malmö och varit mycket i Lund eftersom jag haft vänner, flickvänner samt pluggat där. Ingenstans i landet är cyklisterna värre och hänsynslösare än i Lund.

  SvaraRadera
 3. Skönt att se att det inte alltid måste finnas motstånd mot varandra bara för att man tillhör olika "läger"...
  Att uttrycka sin åsikt eller ha synpunkter direkt istället för indirekt/bakom ryggen, måste väl ändå vara enklare!?

  SvaraRadera
 4. Tack och tack det samma, antar jag? :) Jag har inga problem att tycka om ett bra förslag oavsett från vilket håll det kommer.

  Klart det oftast är enklare, om man inte är konflikträdd av sig.

  SvaraRadera