söndag 7 november 2010

Hoppas att de hittat förövaren

Jag hoppas så att det obehagliga scenariot jag skrev om tidigare får ett slut och att det är rätt person de hittat nu, och dessutom kan bevisa det. Oavsett vad det här landet behöver så är det inte en efterföljare till lasermannen eller mer bevis för att människor lyssnar på sd:s politiska retorik, precis som den faktiska lasermannen lyssnade till Ny Demokrati.

Han blev tydligen gripen redan igår kväll och förhoppningsvis så blir det lugnare nu. Ingen människa ska behöver riskera sitt liv när deras enda "fel" är att de inte ser svenska ut...

Uppdatering Att polisen nu säger att man hittat fynd som stärker misstankarna tycker jag bådar gott för att det är rätt person.

Mer media ab svd dag dag dag skd sds dn dn dn dn dn gp gp gp hd skd skd skd skd


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

7 kommentarer:

 1. Märkligt, många riskerar sina liv när dom möter invandrargäng, en hel del har dött eller skadats allvarligt vid dessa tillfällen och enda anledningen har varit att dom varit svenskar.
  Man kan även fundera på om det beror på Sverigedemokraternas framgångar eller övriga partiers vansinniga invandrings/integrationspolitik som drivit upp en frustration hos denna man. Jag tror på det senare och på den åsiktsrasim oliktänkande utsatts för under decennier. Där har vi nog de verkliga skälen till den här gärningsmannens handlande. Egentligen är det konstigt att inte Vänsterpartiet med sina sex systerpartier i riksdagen har orsakat sånt här tidigare, kanske bara en slump.

  SvaraRadera
 2. Du menar mao att du försvarar hans agerande? Det trodde jag inte om dig Kalle...

  SvaraRadera
 3. "MAO" är en förkortning på "med andra ord", hur du tolkade in dom "andra orden" begriper jag dock inte så det får stå för dej. Gissningsvis drog du bara till med något klatschigt för att slippa svara på mitt resonemang. Det positivt sunda är att du själv inser ditt hyckleri och avstår från att föra något faktiskt motresonemang. Du tar aldrig upp invandrarrelaterad brottslighet när det kommer till misshandel, våldtäkt, människohandel etc. Du yppar aldrig den fundamentala åsiktsrasism som ligger som en våt möglig filkt över hela det här landet. Senast idag på fikarasten kom ämnet Sverigedemokraterna upp i fikarummet på jobbet, stämningen blev genast MYCKET tryckt och man kände verkligen att folk ville säga mer än dom tordes. Att ha ett sånt politiskt förtryck leder till att folk briserar förr eller senare. Tar man då Malmöskytten, om han nu är skyldig, han har kanske suttit och hoppats på en mer ansvarsfull invandrings/integrationspolitik, uppgivenheten blir dock för stor när han ser hur Sverigedemokraterna behandlas och debatteras med och om. Han briserar. Det är mer Ditt ansvar än Jimmie Åkessons.

  SvaraRadera
 4. Så det är mitt fel att en sjuk man med vapen som inte borde fått licens skjuter människor som sd hetsar mot? Den var långsökt.

  SvaraRadera
 5. Nix, det är inte långsökt alls. DU och dina gelikar hetsar mot alla oliktänkande, något oerhört faktiskt. På gränsen om Sverige kan kallas ett demokratiskt land.
  Man riskerar fortfarande jobb och anseende om man berättar att man röstat på Sverigedemokraterna. Det här har Du och dina gelikar hetsat fram. Förtryckta människor som dessutom är labila riskerar att bli farliga, i det här fallet har det runnit över för en människa och han har gjort som han har gjort. Det beror nog inte på att SD hetsar mot någon utan snarare den hets mot alla som inte håller med om rådande invandrings/integrationspolitik. Förhoppningsvis ordnar det här upp sej med tiden, ett viktigt steg är 2014 när kommunisterna åker ut ur riksdagen. Då finns det stor anledning till att fira, ett firande som blir förhöjt av det faktum att Sverigedemokraterna blir tredje största parti. Inte ett helt osannolikt scenario faktiskt.

  SvaraRadera
 6. Med tanke på att sd tappat i Landskrona, där de varit störst, så ser trenden ut att de tappar när väljarna inser att de inte är annorlunda mot andra politiker.

  Du tycker inte det är ett problem att det är människor av den sorten som utför sd:s politik handgripligen?

  SvaraRadera