tisdag 9 november 2010

Tystnad råder ibland

Jag skrev för ett litet tag sen om Är det verkligen demokrati vi vill ha? angående avsaknad av faktisk kritik mot Kina, eftersom det skapar för mycket affärer och ekonomi med väst.

Min undran om det verkligen är demokrati ni vill ha står fortfarande fast efter att ha läst tre allianspolitiker som kritiserar alliansregeringen för sin mjuka linje mot Burma. Mjukheten mot Kina är ännu tydligare, och där är det ingen risk att varken de tre mot Burma kritiska politikerna ska yttra sig, eller någon annan.

Läs gärna även det gamla inlägget om allianspolitikernas undfallenhet mot kinesiska ledare, som går in på hur man är tyst när det gäller kristna svenskar som riskerar att bli ifråntagna sin rättighet att uttrycka sina åsikter, vilket är lika illa som den tystnaden som varit kring protesterna mot fredspristagaren från kinesiska myndigheter...

Mer media svd svd hd dn


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

 1. Idag den 10 Nov. kl. 11.00 finns väldigt få bloggar och övriga kommentarer i SVD. Hade motsvarande situation uppstått gentemot USA hade
  Bloggar och kommentarer räknats i hundratal.
  Var finns vänsteraktivisterna nu, de är dessa som sätter agendan i samhället.USA är huvudfienden i alla väder. Reaktionen vi ser från Alliansen är ett bevis på realpolitik mot en mäktig Diktatur.
  Det är inte våra "fega" politiker vi skall skylla på utan på vänsteraktivisterna som genom sin passiva hållning gentemot Kina, Nordkorea, Burma, Cuba och andra diktaturer legitimerar dessa som likvärdiga Demokratier.

  SvaraRadera
 2. Skriv gärna ett namn när du kommentarer. Släpper normalt inte igenom kommentarer utan namn, men gör ibland undantag för välformulerade inlägg.

  Du verkar f ö inte har läst något alls vad jag skrivit eftersom det är alliansen som har makten och de som har den passiva hållningen mot diktaturstaterna idag...

  SvaraRadera