söndag 19 december 2010

Och så säger ni att sd inte har anknytning till nazismen...

Jag uppmärksammar det faktum att sd vill gärna gynnar vissa som vill skaffa barn, via Hanne Kjöllers artikel i dagens DN:

Kent Ekeroth, SD:s internationelle sekreterare, skriver på sin blogg att det behövs ”ekonomiska incitament för att få den svenska delen av befolkningen att föda barn”. KD:s idé om en barnbonus på 10.000 kronor för varje nyfött barn är dock inget för Ekeroth eftersom detta skulle medföra ytterligare klirr i kassan bland ”invandrargrupper som redan
i dag utnyttjar diverse bidrag”.
Tja, mycket tydligare än så kan inte SD:s familjepolitik formuleras. Gärna barn, men av rätt färg. Och inte för att ungar är härliga utan som ett instrument för att hålla Sverige svenskt.
Jag betackar mig. SD är inte bara främlingsfientligt. Det är också fientligt mot kvinnor och barn.

Tydligare än så kan det inte visas att kopplingen till nazismen finns kvar, för det är exakt samma resonemang som förde fram att tyska kvinnor skulle föda rasrena barn.

Läs mer om sd och deras barnalstringspolitik hos RFSU och Kent Ekroths egen blogg.

Olustigt  nog så kallas det för att utnyttja bidrag när det gäller invandrarfamiljer, men tydligen är det inte det samma om det är svenskar som får den här typen av bidrag...


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

4 kommentarer:

 1. Det var nog för subtilt för min dåliga tyska :)

  SvaraRadera
 2. Tafatta försök av vänstermobben att desperat försöka fånga politiska poäng. Jag tycker det är ansvarsfullt att man håller i statskassan, man ska inte hålla på och betala ut engångsbidrag till höger och vänster. Isåfall är det bättre att sänka skatten för ensamstående föräldrar, kanske öka på grundavdraget hos arbetande personer med inneboende barn.
  Invandrare idag är i många fall väl bevandrade med diverse bidrag och rättigheter. Skulle det vara så att en barnafödsel gav 10.000 extra i kassan som engångsavgift tror jag att barnafödandet kommer att öka men att man sedan inte har kapacitet att ta hand om barnen. Det är ju knappt dom klarar det idag ens med stora familjer på 5-10 barn. Det här visar bara på hur dåligt insatt Du är i hur mycket en sådan familj kostar skattebetalarna. SD vill ju givetvis inte att det ska gå ännu mer pengar till grupper som inte har något intresse alls i att göra rätt för sej i det samhälle dom själva valt att flytta till. Sen kan man inte låta bli att småle lite över dina försök att vända på hela steken, att göra frågan till något att ondgöra sej över SD. SD kom enbart med en motreplik på KD. Men som sagt, desperata försök från en utdöende vänsterfalang.

  SvaraRadera
 3. Nu drar du alla invandrare över en kam och jag känner inte en enda invandrare som är väl bekanta med olika bidrag.

  SvaraRadera