söndag 17 januari 2010

Det är nästan så jag tycker synd om Alcala...

Det är inte utan att jag tycker lite synd om Jesús Alcala som varit i det närmaste persona non grata sen han blev dömd, trots att han alltid var en god journalist på DN, som märkligt nog kommer fram i en i det närmast pro-israelisk artikel i Svenska Dagbladet, samtidigt som Guillou i Aftonbladet publicerar Israel erkände – då höll de liberala dumstrutarna tyst, som svar på det höga tonläget om Aftonbladets infamösa artikel om organstölder.

Det brukar oftast påstå att svenska journalister är vänstervridna, vilket påstås påverka media. Men som Guillou säger så borde frågan vara om det inte är märkligt tyst nu om det som var världsnyhet över resten av världen för att svenska medier är liberala och högervridna? Det  har konstaterats flera gånger att de journalister som skriver om politik och ekonomi i själva verket inte är de vänsterjournalister som det tydligen finns många av på de andra delarna av mediesverige...

Edit Jag rekommenderar alla kritiker att även läsa Åsa Linderborgs Nu får ni ger er - Om liberalernas empatistörning som igen visar att det finns fog för att kritisera Israel och hur de hanterat organtransplantationerna.

6 kommentarer:

 1. De flesta svenska journalister är anti-judar och Israel....säg mig, har Aftonbladet och Expressen någonsin skrivit en positiv artikel om judarna!?!?!? Av hela mitt hjärta hoppas jag att Aftonbladet och Expressen går i konkurs och det fort!!!! De ljuger konstant!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Det vågar jag påstå att alla tidningar har i och med att ingen någonsin ursäktat nazisternas förintelse av i första hand judarna.

  Att vara mot judarna upplever jag att mycket få är, men att många är kritiska till israels agerande är väl ändå en annan sak?

  SvaraRadera
 3. Tobias Arvidsson18 januari 2010 05:04

  Jesús Alcalá reder ut missuppfattningarna om "organstölderna". Då blir han kallad pro-israel...

  Som vanligt ignorerar vänstern fakta och kör på i samma gamla invanda hjulspår.

  SvaraRadera
 4. No offence men den jag tycker utreder faktiska missuppfattningar här är Guillou.

  SvaraRadera
 5. Vänsterns stora blinda fläck är den samling som står bland dem de vill stödja. Att det på den palestinska sidan finns rena förintelseförnekare, judehatare och andra mysmänniskor sveps ofta över med att man måste förstå de förtryckta etc. I sin sedvanliga jakt på gerillahjältar och motståndskämpar så myser man gärna med mörkermän som inte skulle tveka att mörda civila israeler (visst ja, det gör ju inte så mycket..). Kritisera Israel, javisst, men titta på en del av era kompisar och fatta att de inte är ett smack bättre! Skulle de lyckas nå sina mål skulle ni stå där lika lurade som ni var 1975 i Kambodja och 1979 i Iran. Vakna nån gång!

  SvaraRadera
 6. Att resonera som du är horribelt. Det är som att påstå att det ens finns en sida med människor som är ofelbara. Det finns tyvärr extremister på båda sidorna här, men människor med din åsikt tycks glömma det snabbt.

  SvaraRadera