lördag 23 januari 2010

Trams!

Hade fel mössa på facebookbild och blev av med jobbet...

Har man en mössa, eller annat klädesplagg, på sig som det står "Pornstar" på när man är på sitt jobb på en förskola, eller nästan vilket jobb som helst, så har jag inga problem att förstå att det kanske inte passar. Men då säger man självfallet ifrån att personen ifråga får byta klädesplagg innan man gör något annat.

Det kan jag å andra sidan tycka om exempelvis den unga tjejen jag jobbade med för några år sen på en kyrkogård som hade en liemansliknande figur på sin tröja, som var från någon skräckfilm om jag inte minns fel eller om någon haft nästan vilken hårdrocks t-shirt på sig som helst på kyrkogården, eller om man väljer att ha en tydlig politisk tröja på sig på jobbet, som någon av de som finns i min gardrob som säger "socialist" eller "feminist".

Men på fritiden tycker jag det känns oerhört konstigt att ha en åsikt om vad folk ska, eller inte ska, ha på sig och definitivt inget som någon annan har att göra med.

För sakens skull bör det också påpekas att just namnet pornstar i detta fallet är ett klädmärke bland andra, om än med ett uppseendeväckande namn.

Personligen tycker jag det är betydligt mer upprörande att människor har klädesplagg på sig som tillverkats av barn, vad ett harmlöst tryck är eller att vuxna människor super sig redlösa, vilket tyder på omdömeslöshet vilket passar in på få arbetsplatser... Någonstans tycks några ha tappat proportionerna totalt. I synnerhet när bra manliga barnpedagoger inte är något som växer på träd,  utan är en bristgrupp snarast...

Mer media svd hd gp sn dag vlt ltz sds sds ya

Inga anonyma inlägg släpps igenom!

1 kommentar: