måndag 16 augusti 2010

Är det media vi ska skylla på eller folkpartiet?

Frågan är om det är slarvig media vi ska skylla på eller Folkpartiet?

Nyheten att Retorik/Valexpert fick sparken från TV4 för att hon var politiker för folkpartiet hinner knappt svalna innan Alliansfritt Sverige lyfter fram att även svenska dagbladets retorikexpert är aktiv folkpartist.

Förra året försökte folkpartiet fuska via datorfusk, nu försöker de ta över media rapporteringen även på nyhetsplats.

Sen undrar jag dessutom, lite försynt, vem som kan ta en retorikexpert på allvar som inte inser att det är rätt dålig retorik att försöka framstå som neutral när man är allt annat än en neutral bedömare?

Det är ungefär lika trovärdigt som när kristdemokraterna igen utlovar ingen höjning av bensinskatten. För visst minns vi alla hur regeringen höjde den direkt efter förra valet?

Mer media dn dag dag svd svd kb sds


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

4 kommentarer:

 1. Ja det är ju för jäkligt, och det finns ju fler exempel: socialdemokrater som Stig-Björn Ljungren brukar kallas för statsvetare när han uppträder i TV. När skall detta otyg stoppas?
  ;) Jonas

  SvaraRadera
 2. Eller K-G Bergström på SVT som är moderat ;)

  SvaraRadera
 3. Camilla Eriksson är inte heller någon retorikexpert utan bara en PR-konsult som tror att det går att läsa in ett komplicerat ämne som retorik på sin kammare. Våra analyser visar hur bra det går: http://retorikexperterna.wordpress.com

  /Retorikens maskerade beskyddare

  SvaraRadera