tisdag 17 augusti 2010

Märkligt att se...

(texten räddad från google cache då jag klantade mig och tog bort den av misstag...)


En viss artist sägs användas för att rädda centern och försöker att införa allsång på deras valturné, ett i sig rätt innovativt och trevligt sätt att dra folk ska erkännas.

När hon sen blir uppsagd från sitt jobb hos LO, så väljer hon att vara helt oförstående till att de inte vill ha någon som sympatiserar med motståndarsidan föratt uppträda hos dem.

Frågan är varför inte den som betalar ska få ha rätten att tacka nej till att betala för någon som tidigare har motarbetat deras organisation genom att hjälpa motståndarna?

Konstigt nog så trodde jag att allianspartierna, och deras supportrar, tyckte det skulle vara lätt att göra sig av med människor de inte tycker passar i organisationen...

Värst av alla borgerliga kommentarer är centerpartisten Anders W JonssonJonas FalkLars Beckman och Tokmoderaten, som helt tappat koncepten...

Jag förvånas lite att en annars så god retoriker som Mina moderata karameller dras med i den allmänna hetsstämningen, och jag undrar om det är några andra egna företagare som ni tycker det ska vara omöjliga att avboka som företagare eller organisation när man inte tycker att de passar in?

3 kommentarer:

  1. Med den logiken så borde en fjärdedel av medlemmarna lämna LO. Jag är emot att dom ens ska driva sådant dravel och slösa medlemmarnas pengar på det sättet. Jag känner två personer som jobbar fackligt inom LO och båda tycker att dom ska kapa banden med sossarna. En röstar på vänsterpartiet, och den andra är medlem i sossarna.

    SvaraRadera
  2. Jag är arg för att jag tycker facket är bra och inte bör användas som ett politiskt instrument. Kanske beror det försvagade facket snarare på att man vidhåller att man är knutna till Socialdemokraterna? Bör den fjärdedel som röstar på alliansen kanske upphöra att bli medlemmar menar du. Vem gynnar det?

    SvaraRadera
  3. Nu hade väl inte det riktigt med saken att göra men jag håller till viss del med dig, det hade nog varit bättre för fackföreningsrörelsen att kapa banden.

    SvaraRadera