torsdag 4 november 2010

Vänsterpartiet är de enda som står med rak rygg

Med tanke på de senaste veckornas debatt kring både Sofia Arkelstens och Mona Sahlin m fl eventuella mutor från företag och idrottsorganisationer, så kanske man hade kunnat tro att politikerna själva ville ha så tydliga mutregler som möjligt för att slippa löpa gatlopp i pressen.

Men det visar sig att det bara är Vänsterpartiet, via den eminente Hans Linde, som är öppen för den typen av regelverk. Fast när det gäller oss i Vänstern så är det enda som är intressant att prata om

Är det som några säger, omöjligt att göra ett heltäckande regelverk, så gör man som i alla andra fall där det inte går att direkt göra ett perfekt system. Man förändrar det efter hand tills det blir så bra som möjligt.

Den här typen av ovilja mot att skapa regler riskerar bara en enda sak. Att skapa mer politikerförakt. Har vi inte redan tillräckligt av det?

Nä det är bättre att vi koncentrerar oss på snömos från ministrar som handlar om landsbygden, som tror att de med en så landsbygdsfientlig politik kan få folk att sluta flytta till städerna. Jo, tjena och lycka till...

Ödmjukheten saknas i flera frågor än de Aftonbladet tar upp idag och det är beklämmande...

Mer media svd dn dn gp


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar