måndag 4 april 2011

Dikt och förbannad lögn

Jag skrev igår ett av många inlägg som berör sjukvård eller sjukförsäkringarna och konstaterade att alliansen ångar på och struntar i den lilla sjuka människan som behöver vård snarare än ett nytt jobb...

Idag försöker it- och regionministern, den centerpartistiska Anna-Karin Hatt, att slå i oss att Centern står för en varm och grön socialliberalism.

Jo tjena, säkert.

Maud Olofsson säger i Sjukförsäkringen i fokus att "den borgerliga regeringens sjukförsäkringsmodell ger människor en ny chans, inte ett liv som ung, utsorterad med förtidspension".

Påskupproret har samlat en mycket stor mängd länkar som visar på raka motsatsen till vad Hatt och Maud Olofsson försöker slå i oss. Läs den här: http://katolskakyrkan.blogspot.com/2011/03/paskuppropet-annu-fler-lankar.html

Man behöver inte visa många av länkarna för att inse att den där varma socialliberalismen sen länge är som bortblåst från centern och att det inte finns någon anledning att tro att socialliberalismen skulle komma tillbaka i någon form efter år av stureplanscenterns påverkan av partiets politik.

Läs och lär om hur illa det är i Stockholm och fråga er om det är så ni vill ha det i resten av landet?

Media ab skd nsk


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar