måndag 8 februari 2010

Total panik!

Demokrati och valfrågor skrev jag om i morse och tidigare har jag skrivit om hur Desperationen ökar och Desperation även hos andra partier.

Fast inget, jag säger INGET, har varit ens i närheten i form av desperation jämfört med när det gäller inlägget Sahlin flörtar med extremister.

Det är lite som det gamla uttrycket "Där hjärnan tar slut, tar nävarna vid". Det vill säga, när man inte kan argumentera emot med argument så tar man till den gamla kommunistsläggan och slår med så mycket man kan när man fortsätter ligga under i opinionssiffrorna.

Sen vet vi andra, som orkar läsa tidningarna, att vänsterpartiet varit emot övervakningslagarna som påminner om diktaturstater, till skillnad från moderaterna och de andra högerpartierna som införde dem. Men Munkhammar och kompani tycks ha missat vilka som är för och emot diktaturens övervakningsregler i Sverige idag.

Jag menar högerpartiernas ledare visar sig till och med att inte våga argumentera mot de som blivit drabbade av deras ändringar av politiken. Hur sköter man landet om man inte vågar möta sjukskrivna människor?

Det är som i DN:s debattartikel Rik pappa är viktigare än talang och utbildning, som bland annat skattebetalarnas förening ligger bakom. Man är snabb att nämna att det är Sveriges beskattning som ligger bakom att det spelar stor roll att talangerna har det svårare än de som föds i rätt familj.

Synd att de inte vill tala om att exakt samma sak gäller i länder som inte bara har en helt annorlunda beskattning, utan även är helt utan inkomstskatt.

Paniken är verkligen total bland de som inte vill ha in de rödgröna, och då tycks alla medel, även oärliga argument.

Mer media sds

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

1 kommentar:

 1. Hej,
  Det vore intressant om du kunde ange källa till ditt påstående

  "Synd att de inte vill tala om att exakt samma sak gäller i länder som inte bara har en helt annorlunda beskattning, utan även är helt utan inkomstskatt."

  Jag följer deba
  //Lhetten och letar alltid efter goda argument.

  SvaraRadera