lördag 13 februari 2010

Varför inte betala tillbaka som andra får göra?

Valkampanjandet tar nya vägar skrev jag om i morse, och det tycks som om det är en boll som börjat rulla rätt bra nu och det tycks vara fler moderata  huvuden som riskerar att rulla då det tycks handla om flera moderater och inte bara en enda som det verkade vara i morse.

Att ungdomsförbund från både höger och vänster gör den här typen av misstag är en sak, vilket i sig är illa nog eftersom det både är bedrägeri för att få mer pengar och idiotiskt eftersom det svärtar ner moderpartiet.

Men att vuxna människor gör det och att toppmoderater kände till det gör det hela till en helt annan och betydligt allvarligare sak.

Risken finns onekligen att den här typen av problem blir vanligare i och med personvalen, som Svensson lyfter fram, vilket ger ytterligare en anledning till att slopa personvalen, utöver de jag redan har nämnt tidigare.

Som Scaber Nestor säger så borde de skyldiga som kommit in i riksdagen via den här typen av fusk få betala tillbaka sina löner. Precis som vilken fuskare av A-kassa, socialbidrag eller sjukförsäkringsbidrag som helst gjort, då alla kommer från skattemedel, som man bör vara varsamma med...

Det känns som om det är lugnare och tryggare med socialdemokraterna som idag kampanjat i Malmö. Det lät som en bra stad att börja i där Sahlin borde känna sig som om hon var bland många vänner.

Mer media dn dn dn

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. Träffsäkert!
    Jag vill ha tillbaka mina skattepengar.
    Samma straff för de som inte håller det de lovar innan valet. Då kanske de anstränger sig lite mer.

    SvaraRadera
  2. TAck! Det mesta av den tankegången bör dock Scaber Nestor ha äran för :)

    SvaraRadera