lördag 14 augusti 2010

Vad Skytte inte vill berätta om alliansen

Göran Skytte skriver lite om de olika partierna och vad han ska välja i sin kolumn hos svenskan, idag under rubriken Jag går inte efter karisma i valet.

Med tanke på historien om det lilla kristna skolskeppet Elida, som jag skrev om i Mängder av år sen jag skrev en insändare, i samband med att kinesiska ledare var i Göteborg för att köpa Volvo, så finns det mängder av saker som Skytte inte vill berätta om varken Maud Olofsson eller de andra allianspartiledarna.

Det märkligaste är kanske inte, åtminstone inte för mig som vänsterpartist, att allianspartierna, till skillnad från vänsterpartiet, höll så tyst när yttrandefriheten blev hotad av de kinesiska diktaturledarnas närvaro.

Det märkligaste här är snarast att Skytte till och med försöker hylla Maud Olofsson som kallade Kina för "vänner", och att så få reagerade. Skytte, som ofta blandar in sin tro i sitt tyckande hos SvD är konstigt nog inte så intresserad av att försvara yttrandefriheten när det väl gäller.Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar