torsdag 9 september 2010

Borgerlig media förnekar sig inte

Jag läser i Expressen om hur socialdemokrater i Huddinge misstänks för valfusk och att det i den lilla faktarutan till höger står om tidigare fusk från sossarna.

I inlägget De moderata skandalerna så tar jag upp hur moderaterna valfuskat, och många andra saker, som Expressen inte alls är intresserade av att nämna varken i artikeln eller ens i faktarutan... Undrar varför?


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

4 kommentarer:

 1. Det du kallar "valfusk" i Moderaterna handlade om personer som försökte ta genvägar i nomineringsprocessen, det handlade om placeringen på listorna, inte om hur många platser partiet skulle få.

  Det Socialdemokraterna konsekvent sysslar med är att fuska till sig fler mandat i riksdag, kommun och landsting. I modern tid är det bara är ett parti som, val efter val, har valarbetare som döms i domstol för valfusk. Det är inte Centern, det inte Vänsterpartiet, inte ens Sverigedemokraterna eller KPML(r). Det är Socialdemokraterna och bara Socialdemokraterna.

  Sossarna har ett enormt problem med sin interna partikultur, det är dags att de tar tag i det.

  SvaraRadera
 2. (S) och (M) är lika goda kålsupare när det gäller valfusk i internvalen och det är djupt beklagligt. Men till skillnad mot (S) har inga (M)-personer dömts eller anklagats för valfusk i allmänna val vilket jag tycker är ett allvarligare fusk.

  SvaraRadera
 3. Eh, är det inte lite skillnad på val till riksdag/kommun/landsting och en intern nomineringslista? Ett parti kan ju välja att utse sina kandidater via en gyttjebrottningsturnering om de så skulle vilja medan allmänna val är nåt helt annat, eller hur?

  Vilket parti är det enda som i modern tid, flera gånger fällts för valfusk? Inte är det FP, inte V, inte KPML(r), inte M, gissa vilket?

  SvaraRadera
 4. Inte för att vara sån men det är väl illa nog i de interna valen? Och det finns fler saker som jag tycker är obehagliga ur en demokratisk synvinkel: http://alltidrottalltidratt.blogspot.com/2010/09/odemokratiskt-agerande.html

  SvaraRadera