fredag 10 september 2010

Irriterande med all gratisreklam

Jag vet inte vad som är värst, en kristdemokratisk ledare som inte ser skillnad på Vänsterpartiet och Sverigedemokraternapolitiker som ger sd gratisreklam eller människor som bråkar och skapar martyrer, där det bara finns vanliga rasister...

Det bästa sättet enligt mig att hantera sd på är att ignorera dem och låta dem fortsätta vara det enfrågeparti som de är och kommer att förbli att vara. Ett parti som inte ens har en utrikespolitik går inte att ta på allvar.

Uppdaterat Inte blir bättre av att det hävdas att sd:are blir nerslagna. Om det nu stämmer så vore det mindre skadligt om personerna ifråga hade röstat på sd istället för att slå ner deras kandidater och ge ännu mer reklam för dem...

Och då har jag inte ens nämnt det faktum att det är, utöver vid möjligen direkt självförsvar, totalt oförsvarligt att slå ner andra människor.

I vanliga fall så brukar sd och deras anhängare uppröras över kristna fanatiker som vill bränna biblar och flaggor. Men de är knäpptysta när kristna fanatiker vill bränna koranen. En oerhörd dubbelmoral.

Läs även Jonas Sjöstedts kloka ord i ämnet.


Mer media ab ab ab svd svd svd dn dn dn exp exp exp exp skd skd kvp kvp kb kb hd hd hd hd dag gp sds sds dag dag smp


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

4 kommentarer:

 1. Israel vs Iran...Lars Ohly vs Jimmy Åkesson...det är svårt.

  SvaraRadera
 2. De ökande opinionssiffrorna för Sverigedemokraterna är tydligen en mycket irriterande nagel i ögat på etablissemanget. Än märkligare förefaller kritiken mot SD när samma etablissemang framhåller Alliansen - och inte minst Kristdemokraterna - som en slags garant för ett rättvisare Sverige.

  KD har inte bara svikit i äktenskapsfrågan och lämnat walkover om det alltjämt skyhöga antalet aborter i Sverige. Dessutom fortsätter partiet att sanktionera en djupt orättfärdig behandling av sjuka och utsatta i vårt land.

  En sådan politik har inte mycket gemensamt med partiets ursprungliga kristna värdegrund. Mer kött på benen i den frågan finns att läsa via länken här:

  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/resurs/pressrelease/view/kristdemokraternas-vaeljare-grundluras-469313

  Där gör överläkaren Jenny Fjell, som startade nätverket Resurs för de svaga och utsatta i samhället, en svidande vidräkning av Alliansens okänsliga behandling av inte minst de svårt långtidssjuka i Sverige.

  I sitt arbete som läkare har Jenny med all önskvärd tydlighet konfronterats med problemet hur alltfler människor utsorteras, tvingas till socialbidrag och drabbas av självmordstankar.

  Men vad bryr sig "verklighetens folk" om den saken? Det viktigaste är väl att de "närande" får ännu fler skattesänkningar, och då får de "tärande" skylla sig själva.

  Mer intressant och skrämmande dokumentation om det ökande utanförskapet i Sverige, signerat Alliansen, finns i nedanstående vittnesmål:

  http://svt.se/2.35188/1.1720576/

  http://www.newsmill.se/artikel/2010/07/04/kristen-och-politiskt-h-gerinriktad-hur-g-r-det-ihop

  SvaraRadera