torsdag 2 september 2010

Ett demokratiskt parti?

Det är skönt att bo i ett land med demokrati, men frågan är hur mycket demokrati det handlar om när Sverigedemokraterna springer och gömmer sig och inte alls tycks ha någon faktiskt partiorganisation, när inte en enda vill ställa upp för intervju, och istället hänvisar till människor som bor i andra kommuner?

Med sd i riksdagen så kommer den här typen av politik att fortsätta och det kommer att bli ännu fler grupper som kommer att ratas av samhället, som läggs till de som redan råkat illa ut under alliansregeringen, oavsett om det gäller unga utan anställningsskydd, arbetslösa, sjuka eller gamla.

I övrigt noterar jag att vissa försöker ondgöra sig över att Reinfeldts privatekonomi används som slagträ. Synd bara att medierna redan visat runt vad politikerna tjänar, utan att någon protesterade då och att vi bor i ett land där det är offentliga handlingar vad man tjänar per år.

Även om risken finns att allians finns kvar vid makten nästa mandatperiod så finns det ingen anledning att ge upp än! För hur många vill egentligen att rika ska få ännu mer pengar och de som behöver hjälp än mindre?

Mer media svd svd hd smp nsk hd dn dn dag exp skd sds


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

1 kommentar:

  1. Det är intressant hur du vill ta ett fåtal personer och sedan göra det till något generellt över en hel grupp, något du ondgör dej över att andra gör i andra tillfällen. Om inte det är hyckleri så vet jag inte riktigt vad det ordet betyder. Du är förövrigt inte demokrat då du fullt stödjer valsabotage i olika former, om det så är att tuta vuvuzele under ett torgmöte eller om det handlar om att kasta bort valsedlar för ett visst parti. Eller menar du att bägge dessa företeelser är förkastliga i en demokrati?

    SvaraRadera