tisdag 13 april 2010

Vad skönt med någon som gör vad han ska!

Vad skönt att se att Ohly som en av få politiker stannar hemma från spektaklet med kungabröllopet, helt i paritet med partiets åsikt om kungahuset.

Det vore klädsamt om det andra partiet som har republik på sin agenda gjorde det samma, och då inte bara på lokalplanet, då det knappast kan vara tidsenligt på något sätt att folk inte får gifta sig med vem de vill eller kan födas till en titel och evig förföljelse av media...

Nåväl, vi som inte är rojalister får försöka vara glada åt att det bara verkar bli ett kungligt bröllop i år. Vem vet hur kvälls- och skvallertidningarna annars skulle orka med? :)

Mer media exp ab ab ab skd sds gp svt blt svd

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!2 kommentarer:

  1. Ja det är rakryggat av Lars Ohly. I övrigt så verkar han dock svag för lyx och överflöd med våning på rikingarnas Östermalm, dyr bil och barnen på privatskola. Men sånt kan man väl unna sig när man drar in så mycket pengar som honom.

    Mvh, Äkta arbetare

    SvaraRadera
  2. Äkta arbetare - Det enda jag känner till är det om barnen och naturligtvis är det bra att han uppfostrat sina barn så väl att de väljer att göra val som pappa inte tycker om.

    SvaraRadera