söndag 25 april 2010

Ett hårdare sd?

Det är ungefär som jag sagt förut, Sd:s politik offentligt är mesigare än vad politikerna vill ha, samt att den är toppstyrd, vilket gör att en av de i Skåne mest kända sd-politikerna hoppar av och skapar ett nytt parti. Radikalismen har varit minst sagt tydligt i alla de sd-bloggar som existerar.

Det är naturligtvis både på gott och ont.

Nackdelen är att många vanliga människor kan hamna i en situation där nuvarande partiledningen får gå samtidigt som partiets nya ledning går in för att driva en mycket hårdare linje, vilket är fullt möjligt.

Fördelen är att om den förändringen sker så är oddsen goda för att partiet faktiskt försvinner från offentlighetens ljus och blir lika undanskymt och extremt som det var under 90-talet och tidigare.

Oavsett vad som händer är oddsen höga för fler rasistattacker mot invandrare, precis som hände under 90-talets början med NyD:s intåg...

När det väl gäller så är inte Sd så intresserade av det frihet och demokrati, och att ge förföljda författare en fristad i Sverige är inget de är intresserade av, på ett sätt som påminner om hur ointresserad man är av Davit Isaak...

Uppdaterat Läs även Sd förnekar att barn förföljs och dödas.

Mer media sds hd dag gp dn skd svd kvp

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!


12 kommentarer:

 1. Mja. Jag tror inte att risken för rasistattacker är lika stor som på 90-talet. Sverigedemokraterna är fega som få och har i stort sett inga vänner på sin egen kant. Dessutom fanns inte samma aktiva antifascism på nittiotalet som nu. Även till hålor på landsbygden kan det snabbt mobiliseras aktiva antifascister, det var en omöjlighet på 90-talet när jag själv stod tvåa på VAM:s dödslista som jag fick hem i brevlådan följt av snabba löpsteg i trappan...

  Det kostar att göra såna saker nuförtiden och det vet brunskjortorna om.

  SvaraRadera
 2. Kan inte du och din familj flytta till ett invandrarområde tex Rinkeby, tensta, akalla, hjulsta, botkyrka, skärholmen, rosengård eller bergsjön för att bara nämna några. (ni har hundratals att välja mellan)
  Dessa områden saknar svenskar som er och jag tror framförallt att om ni skaffar egna barn så är dessa områden till för er.
  Ni får egna erfareheter samt ni och era barn hjälper till med integrationen. Så sluta vara självisk och ring efter flyttbilen idag!

  SvaraRadera
 3. "Fördelen är att om den förändringen sker så är oddsen goda för att partiet faktiskt försvinner från offentlighetens ljus och blir lika undanskymt och extremt som det var under 90-talet och tidigare."

  Suttit och lyssnat på Depeche Mode idag. Sett dem live 4-5 gånger, men det finns en låt jag inte har hört live, det är:

  DREAM ON


  ärligt talat, SD kommer att växa och växa, detta som en effekt av misslyckad invandringspolitik (bl.a.)

  Det ser likadant ut i nästan hela Europa. Sverige har varit rätt undantaget.

  Nu ska jag gå till min lokala pizzeria, där assyrierna, samtliga (vad jag vet) kommer rösta på SD. Det är islam och den felaktiga invandringspolitiken SD är emot, inte människor eller invandrare.

  MVH /Tobbe

  SvaraRadera
 4. Det är ju rätt väntat att det blir en kamp om förstaplatsen. Vänstern under sextio och sjuttiotalet delade på sig ett antal gånger. Hur många vänstergrupper med och utan R vi hade skulle kräva en tids efterforskning. Det nästan alla av de där grupperna hade gemensamt var att de ganska snabbt tynade bort. Hur det ska gå för SD återstår att se.

  SvaraRadera
 5. Det är bara smygrasisterna som lämnar då de inser att SD inte är rasister alls, som så många nu tror efter åratal av PK-medias lögnpropaganda.

  Att SD _aldrig någonsin_ sagt att de vill kasta ut riktiga flyktingar verkar de helt ha missat. Det som har ändrats är inte SDs invandringspolitik, det är att smygrasisterna som fanns kvar efter 2001 utrensning nu fattat läget.

  SvaraRadera
 6. Johan - Jag tror inte det måste vara organiserat utan många gånger är det "vanliga svenska grabbar" som fått för mkt sprit i sig.

  SvaraRadera
 7. Konstigt språkbruk du använder. Men det dunkelt tänkta är ofta det dunkelt sagda. Det jag reagerar på är ditt ordval om goda odds för rasistattacker mot invandrare, vilka förutsätts ge minskat stöd för SD. Det låter som att det vore ett acceptabelt "offer" att någon/några invandrare skulle råka illa ut för den goda sakens skull. I mina öron låter det grymt och hjärtlöst. Våld drabbar enskilda människor och leder till personliga tragedier. //Chip Churchill

  SvaraRadera
 8. Robert - Jag har en sambo, men ingen familj. Jag har bott i Malmö och jag har bott i de kvarteren i Älmhult med flest invandrare. Och jag överlevde. Nu bor jag i en liten by där det faktist finns invandrare och jag tänker inte flytta på mig eftersom det är nära mitt jobb.

  SvaraRadera
 9. Tobbe - Du får drömma vidare på ditt håll så får jag glädjas åt verkligheten när alla sd-väljare bli besvikna på dem precis som väljarna blev på nyd...

  SvaraRadera
 10. Herr Nilsson - Det kommer bli fler delningar av Sd i sann sekteristanda.

  SvaraRadera
 11. Tttore - Sd verkar ju i så fall vara på kant med sina väljare...

  SvaraRadera
 12. Chip - Jag är inte alls så säker på att sd:s väljare skulle reagera negativt på rasistiska attacker mot invandrare. Naturligtvis så vill jag inte att någon ska behöva attackeras av någon överhuvudtaget.

  SvaraRadera