torsdag 6 maj 2010

Foton

Även om man inte kan tro det, med tanke på både detta inlägget och artikeln i tidningen idag, så är jag inte så bekväm med mig själv och mitt utseende att jag är jätteglad över att se löjligt stora foton på mig själv "överallt".

Men å andra sidan så är det naturligtvis omöjligt att vägra vara med på bild om man ändå vill vara aktiv i politiken.

Det ena fotot här är till landstingspolitiken (den som är tagen i studio) och den andra är till kommunpolitiken (den som är tagen utomhus).

På den ena tycker jag att jag ser ut som om jag skulle kunna sälja min mormor för en femma :) Eller som sambon sa: "Du ser inte ut som dig själv utan som vilken skenhelig politiker som helst" :)

Den andra fick dock godkänt av henne och ett konstaterande att jag ser ut som mig själv...

Gissa vilket foto jag är mest nöjd med och som är mest lik mig själv och vilket som ser ut som en typisk skenhelig-politiker-bild? :)

 
Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!


4 kommentarer:

  1. Ursäkta mig men nu måste jag fnissa högt en stund! (vilket med andra ord är detsamma som att skratta) HAHA!! Den sista bilden är ju JÄTTErolig, just för att det inte alls ser ut som dig! Hahahahah! Och när du bjuder på dig själv kan jag tala om att jag gör desamma i min blogg idag ;-) Du är välkommen dit och fnissa högt du med :-D

    SvaraRadera
  2. Haha det är verkligen komiskt att vara så lite lik sig själv :) Jag vill minnas att fotografen hade mkt synpunkter på hur jag skulle hålla huvudet och hur jag skulle le + att jag var som mest långhårig innan jag klipper mig, vilket alltid blir sämst för min del :)

    SvaraRadera
  3. :-D Jag glömde ju säga att den översta bilden blev riktigt bra, den speglar ju precis "dig". Tänk att det kan bli så olika :-D

    SvaraRadera