torsdag 20 maj 2010

Visst är det märkligt...

Visst är det märkligt att se högertidningarna och allianspolitikerna försöka tjata sönder Sahlins tabbar hon gjorde för 15 år sen, men så sällan se att de fusk som moderaterna gjort sig skyldiga till och datorintrång som folkpartister utnyttjat m m nämnas i media.

Nu går några av fusken vidare till åklagare, men hur snabbt tror ni att debatten kring det här tystnar?

Normalt sett tycker jag det är skittråkig politik att syssla med den här typen skitslängande. Men frågan är varför man ska vara tyst när andra sidan inte har argument utan måste slänga den här typen av skit kring sig?

Ännu värre blir härvan när man skickade partitoppar från moderaterna för att tysta ner det hela... Så mycket för demokrati, rättssäkerhet och öppenhet inom moderaterna.

Fast rättssäkerheten och kännedomen hos justitieministern är fortsatt dålig, som jag berättade mer ingående om igår i Vad sysslar regeringen med?.

Mer media exp
Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

1 kommentar:

  1. Daniel Johansson21 maj 2010 21:34

    Beatrice Ask var direkt involverad och hjälpte kollegan Suzanne Frank med en omfattande mörkläggning för att undvika en omfattande skandal i småland..men allt ska väl "rensas" upp i leden lagom till valet.

    Se fräckheten dom använder i detta klipp:

    http://www.youtube.com/watch?v=fkbsj4yybcQ

    SvaraRadera