måndag 23 augusti 2010

Pinsamt av Bodström

Det är naturligtvis inget annat än Pinsamt när Bodström inte vill lämna urinprov med hänvisning till att det är integritetskränkande.


Till skillnad från många andra så betvivlar jag att han tagit några olagliga droger, men han som många andra kan mycket väl behöva hjälp av exempelvis någon form av medicin för att sova hjälpligt. Bättre vore att i så fall stå för det, i synnerhet när man är för frivilliga drogtester i skolan.

Nu förlorar han bara en massa politiska poänger mindre än en månad inför valet, om han inte ska börja driva att det är ett brott mot integriteten att testas utan misstanke.

Mer media ab ab ab svd dn sds sds exp exp exp gp hd ab smp


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

3 kommentarer:

 1. Exempelvis Benzodiazepiner skrivs ju ut som lugnande för personer med ångestproblematik. Så det är inte omöjligt att han har det som läkemedel. Vore synd att lyfta ner detta till en personlig nivå, Bodströms privatliv är hans eget. Men det visar på problemet med tester som dessa.

  Att borgerliga utnyttjar det politiskt är väl inte så förvånande, men det vore synd att kasta sten i glashus. Bodströms syn är ju deras egen. Eller?

  SvaraRadera
 2. Att leva som man lär har dessvärre aldrig varit något som kännetecknar socialdemokratiska politiker.

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte heller han har tagit illegala droger, han backade först efter att hon berättade vilka droger som skulle synas varav bensodiazepiner var en och det är ju inte alls omöjligt att han käkar såna. Något som förmodligen skulle vara en nagel i ögat för honom om det kom ut, dock inte något graverande. Men mycket pinsamt att han gjorde som han gjorde och det väcker minst sagt misstankar och förtroendetvivel. Det gillar vi eftersom då kanske något hundratal till avstår den rödgröna sörjan. Extra roligt är att SD drog om V i senaste UM-undersökningen, det måste svida lite.

  SvaraRadera