söndag 24 oktober 2010

Kd raderar ut sig själva

Jag skrev tidigare om Ett dödligt farligt parti, om hur kd silar mygg och sväljer kameler när det gäller liv och dö och Putsa fasaden räcker inte, när det gäller hur kd ska förändra sig för att få fler röster.

Svenskans ledarsida skriver idag om hur fortsätt snällism blir kd:s fall och för en gångs skull så träffar skribenten oerhört rätt.

Deras snällism ger för mycket undfallenheten mot de övriga borgerliga partierna som sätter ett hårt tryck på sjuka utförsäkrade människor, tvärtemot vad man tror om ett parti som säger sig ha sin grund i kristendomens godhet.

Frågan är när de ska inse att de är lika fel i sitt block som sd vore i vänsterblocket? (Därmed inte sagt att de passat i vänsterblocket, för de hade utan att tveka, trots orden i artikeln ovan, varit precis lika fel med sin konservativa hållning i allt för många frågor).

Uppdaterat Sen kan man undra om det inte borde vara en fråga som organdonationerna, som kd har en mycket märklig inställning till sett till att man vill värna om människors hälsa och liv, som borde sopa bort kd från politikens bana för gott?

Det är helt orimligt att inte vilja rädda människors liv, människor som ibland är barn eller har egna barn som behöver sina föräldrar i livet...

Mer media kb nsk skd


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar