söndag 14 mars 2010

Bedömningssporter bör dömas ut...

Efter att ha blivit "tvingad" igår av sambon att lyssna igenom schlagerfinalens två bäst placerade melodier så kvarstår bara en enda fråga, hur dåligt kommer en låt utan en tydlig refräng att placera sig i Eurovision songcontests stora final?

Salem är ingen överdriven favorit hos mig, men låten han tävlade med var långt ifrån en av de sämsta och var en låt som mycket lättare fastnade i skallen och som hade en refräng som åtminstone existerade :)

Det är som jag och många andra sagt förut, det går inte att tävla i musik, skönhet eller någon annan bedömningssport och få ett bra slutresultat. Det gäller även den svenska schlagerfestivalen...

Uppdaterat Jag konstaterar att Markus Larsson i AB konstaterar precis som jag att oddsen är goda för en "sjunkbomb" och att den internationella juryn tycker det samma.

Mer media ab ab ab ab svd svd dn dn sds kb kb exp exp exp exp exp exp exp exp hd hd hd hd hd hd skd gp

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer:

  1. Jag är ingen SD och har röstat Borgerligt i hela mitt liv. När man nu sett hur alliansen sköter vårt land för andra gången sedan 1991 och skiter i uteliggare, sjuka och pensionärer så skulle det då inte förvåna mig om folk röstar istället på SD. Det finns många som säkert skulle önska att det svenska trygga folkhemmet återuppstod igen och då blir det ju att välja mellan V eller SD. De som sitter och kastar skit på V eller SD på olika bloggar borde veta tycker man att det är detsamma som att kasta skit på cirka 8% av våra väljare och det är många hundratusen det. Jag skulle nog vara ytterst försiktig, med att underskatta dessa 2 partier. Oavsett vilket, vem eller vad de gjort tidigare så bedriver dessa båda partierna idag en folkhemspolitik vi inte ens varit i närheten av tidigare och båda är en gåva till folket idag, eftersom de andra partierna bedriver en rövslickarepolitik med varandra som definitivt varken gynnar mig som svensk, eller mina kompisar som har invandrarebakgrund.

    SvaraRadera
  2. Nu går jag emot två regler, dels brukar jag inte släppa fram anonyma inlägg och dels brukar jag inte släppa fram de som inte handlar om ämnet, men för en gångs skull så var ett sånt inlägg så intressant att det får stå kvar.

    Även om jag tycker genuint illa om Sd och deras påstått trevliga politik för fattiga, sjuka och gamla (vilket inte stämmer eftersom deras politik på de områdena i hög grad är det samma som alliansens) så har du rätt i att man självfallet måste respektera folks val, även om det är ett dåligt val.

    SvaraRadera