torsdag 18 mars 2010

Intressant debattinlägg från Schlingman

Per Schlingman skriver en rätt intressant inlägg i Expressen om hur Företagen sviker landets arbetslösa, vilket han absolut har rätt i vad det gäller miljö-, jämställdhets- och integrationsfrågor, och det hela låter ärligt talat som något en mer vänsterinriktad person skulle välja att skriva.

Han fråga sig om vad som gått fel i alliansens politik när den här frågan fortfarande är ett problem. Det går självfallet att lagstifta om den här typen av frågor om det inte sker förbättringar av den typen som man vill ha.

Frågan är oavsett vad om inte den här typen av frågor kommer att lösa sig på lite längre sikt, i vart fall med vad det gäller kvinnorna, eftersom det är kvinnor i högre utsträckning som får bättre betyg och läser vidare på högre nivå i högre utsträckning? Jag hoppas i vart fall att det blir så, för att högerpolitikerna skulle komma på något mer kreativt än att tigga om förändring tror jag tyvärr inte på.

Man får vara glad att det tycks funka med sommarjobben i alla fall...

Uppdaterat Någon som inte lyssnat på Schlingman är Burger King-chefen som väljer att försöka fuska mot de regler och avtal som finns. Fortfarande finns det de som tror att facket inte behövs och att ingen företagare vill utnyttja sina anställda..

Mer media svd svd svd

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar