lördag 10 juli 2010

Dålig hantering

Jag skrev ett långt inlägg tidigare idag om alla de moderata skandalerna, som jag kunde komma på, och inte minst om det senaste som gällde Littorins sexköp.

Efter allt det här så kommer mer analyser om hur moderaterna hanterat det hela, och ärligt talat så verkar de inte riktigt kunnat hantera någon av de skandaler som hänt särskilt väl, utan snarast ha förvärrat dem, genom att i det närmaste vända Littorin ryggen. Jämför det med hur situationen av Schenströms fylla hanterades, som Scaber Nestor lyfter fram.

Det, i kombination med den mycket snabba avgången, gör ju någonstans att Littorin och hans omgivning agerar som om de anser att han är skyldig till vad han anklagas för, oavsett vad han själv nu påstår. Det hela förstärks onekligen, som Göteborgsposten påpekar, av den moderata justitieministern Asks tidigare utspel om färgade kuvert till misstänkta torskar.

I förlängningen så finns det en diskussion till som är värd att diskutera, som Per Westberg/Kyrkoordnaren är den första jag ser notera i detta sammanhanget.

Det är frågan om det räcker med straffskalans längd för sexköpsbrott, när det nu visar sig att Littorin inte alls kan hanteras av rättsväsendet tack vare preskribtionstiden på två år. Hans förslag är böter eller fängelse i högst två år, istället för 6 månader.

I skenet av händelsen här så är jag böjd att hålla med honom om en höjning.

Mer media gp svd svd svd dn dn dn sds sds sds dag dag vg hd hd ab


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar