torsdag 10 februari 2011

Det är illa...

Det är illa att  inte ens en politiker som är på väg bort från politiken, som Sahlin, ska få vara ifred från attacker, även om det "bara" är någon som rycker i dörren vid hennes hem.

Men med den orimliga hets som har varit mot hennes person sen hon blev partiledare så är jag inte förvånad över att hon blir hotad.

Media dn exp gp gp dag dag dag hd ab skd


Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

16 kommentarer:

 1. Var du lika engagerad när SD-folk blev misshandlade?

  /Danne

  SvaraRadera
 2. Jag har skrivit flera gånger att jag tycker det är fel med våld mot alla politiskt meningsmotståndare, inkl sd.

  SvaraRadera
 3. Ja låt henne vara , hon agerar ju efter hur hon tror att folk vill att hon ska styra partiet.

  Det kan ju varit en vanlig tjuv också som upptäckt att folk var hemma, och kutade fort som f.n .

  SvaraRadera
 4. Garanterat ett fyllo som tog fel dörr! :)

  SvaraRadera
 5. @Danne
  Låt oss ställa samma fråga till dig. Hade du samma förhållningssätt som nu när SD-folk blev misshandlade? Alltså ifrågasatte du även då diverse artiklar som behandlade problemet med hot/våld mot politiker, eller skyllde du helt enkelt problemet på invandrarna?
  Jag har nämligen sett dig på flertalet bloggar och kan bekräfta att din inställning påverkas av vem hotet/våldet riktas mot.

  SvaraRadera
 6. Undrar om polisen skulle rycka ut med 40 man för att "en mörkklädd man" har ryckt i någon vanlig persons dörr.

  SvaraRadera
 7. Tycker det är bra att vi vanliga dödliga nu får svart på vitt att vi kan vänta oss 40 poliser om någon misslyckas öppna våra egna ytterdörrar.

  Kul för de som t ex under pågående misshandel eller väpnat rån inte fått ens en enda polispatrull vid telefonsamtal utan ombetts "gå därifrån".

  SvaraRadera
 8. Vad anser du om hetsen mot politiker i SD?Är tidningar och vänsterbloggare medskyldiga till det våld som de utsätts för?Rent logiskt borde ni vara det eftersom ni beskyller SD för det Peter Mangs eventuellt gjort.

  SvaraRadera
 9. Så som hon har skott sig på folk så förtjänar hon detta och mer därtill.För övrigt är du en universiell trångsynt lismare utan förmåga att se dig omkring och fånga upp samhällsandan.

  Pelle

  SvaraRadera
 10. Jag är INTE förvånad över alla kommentarer som är så upprörda när något händer en sd:are men som plötsligt har en helt annan agenda här.

  Jag har aldrig försvarat hot eller våld mot någon politiker.

  Och jag tycker, eftersom jag till skillnad från många av er vars kommentarer är genomsläppta och ännu mer er som jag inte släpper igenom, att demokrati är så viktigt att vi i ett land med två mördade ministrar, definitivt ska se till att de folkvalda får skydd, oavsett vilket parti de är med i.

  Men att sd:s anhängare, och ett antal av deras politiker, skulle säga det samma om sina politiskt meningsmotståndare stämmer inte. Det syns ytterligare en gång väldigt väl bland kommentarerna här.

  SvaraRadera
 11. @Alexander: "Hetsen mot politiker i SD", hallå? När skall det bli klart att ett parti som bedriver hat- och utstötningspolitik blir granskat? Men inom SD tar man på sig martyrmössan vid minsta kritik.

  Och vad gäller misshandel av SD-are, är det förstås helt fel - om det är sant. Men om man ristar sig själv med hakkors i pannan eller fejkar andra överfall (som har hänt) får man räkna med inte inte bli tagen på allvar.

  Jerker, jag upprepar att du är ett under av tålamod.

  /Karin

  SvaraRadera
 12. Varför utgår du ifrån att det är Mona Sahlin, i egenskap av offentlig person, som utsätts och inte Sahlin i egenskap av vanlig privatperson? Kanske rent av en slump att det var just hennes dörr det rycktes i, hon bor ju trots allt i ett etniskt homogent villaområde där väldigt många rika bor. Det drar till sej tjuvar av alla dess slag. Det har ryckts i min dörr med vid ett par tillfällen och även i mitt föräldrahems dörr. Tjuvarna har blivit så iskalla att dom bara känner på en dörr för att se om den är öppen och sedan kolla i hallen efter handväskor och annat av värde.

  SvaraRadera
 13. Karin - Tack, det värmer att höra!

  Kalle - Möjligheten finns men känns mindre sannolik. Möjligheten finns att Palme sköts av privata anledningar, men det finns nog inte ngn som tror att så var fallet egentligen.

  SvaraRadera
 14. Nu släppte jag igenom inlägget innan jag läste det ordentligt så jag tar bort det igen pga att det känns onödigt att hävda att en viss folkgrupp brukar göra så där.

  Hade jag trott det varit en sd:are som gjort det hade jag sagt det men det finns ju fler grupper än de som ogillar henne.

  SvaraRadera
 15. Om man inte erkänner ett problem så kommer man aldrig att kunna lösa det. Oavsett vad, dina konspirationsteorier kring det som skrivs i blogginlägget gör att jag nog måste be dej ta på dej en foliehatt. Sannolikheten att det här var ett misstag av en inbrottstjuv är långsmila större än att det skulle röra sej om något liknande en attentatsman. Jag tror inte SD ogillar Mona Sahlin, jag gör det då inte. Hon, liksom du, är SD:s i särklass bästa valarbetare. Att hon är starkt ogillad av många
  är inte helt oförtjänt med tanke på vansinnet hon kallar politik hon fört, med det INTE sagt att jag tycker att hon förtjänar att fara illa på något vis.

  SvaraRadera
 16. He he det är rätt kul att du tycker jag har foliehatt på mig :) Orimligt med två mördade ministrar i modern tid är det inte att tro att det kan komma fler attacker mot politiker på riksdagsnivå.

  SvaraRadera