tisdag 2 februari 2010

Jag håller tummarna!

Säga vad man vill om min släkt, men särskilt många kändisar finns det inte i den, i vart fall inte mer än lokalt kända, som typ pappa som åtminstone varit en av traktens bästa orienterare i sin åldersklass.

Fast en kändis finns det trots allt, nämligen en kusin till pappa, trots att de då skiljer många år mellan dem (vilket förklaras av att farmors syskonskara bestod av nästan ett dussin barn), nämligen Paul Ottosson som enligt imdb.com gjort ljud till drygt hundra filmer, varav ett antal riktigt stora, som 2012 och de senaste Spidermanfilmerna.

Det är kul att se att han igen är nominerad för två Oscars och jag håller tummarna och hoppas på att han verkligen vinner dem också!

Själv har jag bara träffat Paul en gång i vuxen ålder och hur gärna jag än vill så kan jag inte säga att det är någon jag faktist känner. Men jag träffade honom på en släktträff förra sommaren och han var definitivt trevlig.

Lustigt nog så torde den näst mest kände i släkten vara Pauls syster som spelade i Öxabäcks damlag i fotboll under deras storhets tid och var med i landslaget periodvis dessutom.

(Den sista bilden är f ö på min farmors farföräldrar, och hans farmor och farfar)


Mer media hd hd dn svd svd svd ab ab

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

2 kommentarer: