måndag 1 februari 2010

Naturligtvis tycker Sverigedemokraterna om demokratin...

Naturligtvis tycker Sverigedemokraterna om demokratin...

Ja de tycker så mycket om den att de till och med saboterar opinionsmätningar för att se större ut än vad de är.

Vem kan fortsätta att se det partiet som demokratiskt på allvar, med så många antidemokratiska sympatisörer som väljer att rösta på dem flera gånger? Samma sak syns ofta när tidningar på nätet har omröstningar om ämnen relaterade direkt eller indirekt till Sd och deras hatfyllda politik.

Inte undra på med den typen av "framgångar" att det mer och mer tycks vara "rätt" att ställa irrelevanta frågor vid anställningsintervjuer...

Det vore betydligt mer relevant att vid alla intervjuer fråga om hur de intervjuandes alkoholvanor ser ut, för det lär påverka mycket mer i form av frånvaro från jobbet än vad någons tro gör. Fast att någon ska våga fråga det när inte ens läkarna vågar fråga kan man naturligtvis drömma om, trots att det sannolikt skulle kunna påverka våldsamma personers agerande i de verkliga fallen på akuten. Något jag också var inne på igår i Sveket mot våldtäktsofferna.

Fast som vissa kommentarer går i kommentarsfältet hos Helsingborgs Dagblad, så antar jag att de inte reagerat vid nazisthälsningar som hets mot folkgrupp heller...

I övrigt noterar jag att man ytterligare en gång konstaterat att det inte var bättre förr. Undrar bara när den vetskapen ska gå in i huvudet på Sd och deras väljare?

Med media dn sds sds svd hd

Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

11 kommentarer:

 1. Du har uppenbarligen ingen aning om vad som faktiskt står i DNs artikel, utan du får bara för dig att svälja en uppenbart vinklad rubrik.
  En liten grupp SD-sympatisörer röstade ett mycket högt antal gånger, och detta fick Dagens Nyheter till att SD, själva partiet, var inblandat i någon sorts attack. Rena lögner med andra ord.

  SvaraRadera
 2. Menar du på allvar att du tror att SD kapat omröstningen?
  Tråckigt att PK Media döljer sanningen och inte berättar att det ENDAST gick att rösta 1 gång i veckan från varje mobil telefon. Sanningen är nog snarare att svenska folket är trötta på våra politiker och den svenska PK median.

  SvaraRadera
 3. bjorn - Hur vet du att det var en liten andel? Jag tycker det räcker att deras sympatisörer gör som de gör, det visar direkt vilken typ av människor som röstar på Sd. Och jag skulle inte vara förvånad om det visar sig vara organiserat då det oftast blir såna resultat när Sd är inblandade, trots att de inte får mer än 4-5% i opinionsundersökningarna

  SvaraRadera
 4. Michael - De som kan den här typen av teknik kan komma runt de spärrar som finns också. Se f ö svaret till bjorn också.

  SvaraRadera
 5. hela 263 personer sms-röstade på SD i den "undersökningen" och det når nationell media och ger TV4 kalla fötter... patetiskt.

  SvaraRadera
 6. Du kanske skulle läsa på innan du börjar vråla? Det totala antalet röster i omröstningen var ca. 600 och SD's 43% är alltså ca. 260 röster. ZZZZzzz.

  Du borde borde blogga om viktigare saker än att en hop snorvalpar uppmanar sina vänner att sms-rösta på text-tv.

  Än värre är t.ex. riktigt valfusk som dina kamrater i S sysslat med "på riktigt".

  SvaraRadera
 7. Robert - Det är likväl anmärkningsvärt med så mycket fler röstande procentuellt sett på ett enda parti, oavsett vilket det gäller.

  SvaraRadera
 8. Tycker det säger mer om tv4 och kanal 5´s dåliga mät-teknik. Det är samma som att kunna ringa från samma telefon och rösta på en samma låt i melodifestivalen.

  SvaraRadera
 9. SD är ju störst bland unga män vilka är det som enligt mig läser på text- TV mest, därför får man fram sådana här resultat man kunde ju annars bara rösta en gång. Det bevisar bara enligt mig att sd är överlägset störst bland dom unga männen samt att dom inte har några problem att få fram några gräsrötter tillskillnad från dom andra partierna.

  SvaraRadera