måndag 10 maj 2010

Komik eller tragik?

Det är svårt att veta om jag ska kalla det komik eller tragik, men det är i vart fall oerhört konstigt att läsa hur en väl känd sverigedemokrat hävdar att EU försöker införa blasfemilagar av hänsyn till Islam, trots att han nyss tagit upp att det är katolska Polen som riskerar döma en popstjärna som uttalat sig på ett misshagligt sätt mot bibeln och hävdat att det är "vinpimplande och örtrökande" människor som skrivit den.

Även Irland har liknande lagar, vilket begränsar åsiktsfriheten. Är Irland möjligen islamskt? Nej inte alls, även det är katolskt, vilket säkert är ytterligare en anledning till att det är mindre intressant att ta upp det.

Det är oerhört tydligt vilken agenda sd och dess politiker har.
Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

3 kommentarer:

 1. Herr Nilsson10 maj 2010 07:57

  Det märks att du är socialist. Du förvränger medvetet vad Ekeroth säger för att ge honom och SD sämsta möjliga framtoning.

  SvaraRadera
 2. Jasså, vad förvrängs då? Det vore klädsamt av dig att förklara...

  SvaraRadera
 3. allah - Ditt inlägg är borttaget pga länken från ditt namn.

  Agendan består i, vilket jag tyckte var så självklart att jag inte trodde det behövde förklaras för någon, att slänga skit så ofta som möjligt på muslimer, trots att det inte är deras fel. Det känns märkligt att man ens försöker att få det till ett muslimskt problem att vissa katolska länder har en korkad lagstiftning.

  SvaraRadera