tisdag 8 juni 2010

Knappast demokratiskt sd!

Det är beklämmande att hur sexåringar hängs ut av sd-politiker på en blogg! På vilket sätt ska barnen behöva på något sätt kritiseras för vad föräldrarna göra?

Oavsett vad man tycker om sättet att bemöta sd på, med bland annat visselpipor, så är det omöjligt att försvara att man hänger ut barn på bild.

Mer media hd hd hd sds




Inga helt anonyma kommentarer släpps igenom!

5 kommentarer:

  1. Ja det var ju pinsamt av dom... där fick dom nog inte så många popularitetspoäng.

    SvaraRadera
  2. Peter Almlöf, Vänsterpartiet Kronoberg8 juni 2010 kl. 09:14

    Underbart att se din aktivitet Jerker. Har du adress till sd-bloggen?

    SvaraRadera
  3. Vill inte försvara SD på något sätt, men tycker nog ändå att pappan är den som är problemet, tar man med sitt barn på demonstration och sedan gör allt man kan för att förstöra för SD så får man nog allt räkna med att även barnet kan bli utsatt för sånt här...

    SvaraRadera
  4. Peter - Tack för uppmuntran!

    Jag skickade ett mail till dig, hoppas du fick det? Jag valde att inte länka till bloggen eftersom jag tyckte jag gjort nästan samma fel som den som hängde ut barnet och jag vill inte hänga ut det barnet mer än det redan blivit.

    SvaraRadera
  5. Orion - Nu är det MÅNGA anonyma kommentarer som åkt bort eftersom jag normalt sett inte tillåter det, vilket få tycks ha kunnat läsa sig till...

    Men många har sagt som du, men med värre ord :)

    Jag tycker det mycket väl kan ingå i barns fostran att delta i demokratiska händelser och jag är knappast den enda som sett barn även i sd-sammanhang.

    Dessutom är det inte olagligt, om än olämpligt, att skrika emot eller vissla mot någon som försöker säga något.

    SvaraRadera